Ergenekon'da 19 yakalama, 6 tahliye talebi

''Ergenekon'' davasında, tutuksuz yargılanan 19 sanık hakkında ''yakalama'' kararı çıkarılması, 6 tutuklu sanığın da tahliyesi istendi.

Ergenekon'da 19 yakalama, 6 tahliye talebi
Ergenekon'da 19 yakalama, 6 tahliye talebi
GİRİŞ 18.03.2013 18:52 GÜNCELLEME 18.03.2013 20:39
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada esas hakkındaki mütalaasını açıklayan savcı Mehmet Ali Pekgüzel, aralarından Prof. Dr. Kemal Alemdaroğlu, eski sendika yöneticisi Mustafa Özbek, Muhittin Erdal Şenel, emekli Orgeneral Kemal Yavuz, eski YÖK Başkanı Kemal Gürüz, Prof. Dr. Erol Manisa, eski rektörler Prof. Dr. Mustafa Abbas Yurtkuran ile Ferit Rıza Bernay ve Ferit İlsever'in de aralarında bulunduğu tutuksuz yargılanan 19 sanık hakkında yakalama kararı verilmesini talep etti.

Pekgüzel, mütalaasında tutuklu yargılanan Fatma Cengiz, Bülent Sarıkahya, Ulaş Özel, Oğuz Bulut, Mehmet Zekeriya Öztürk ve İbrahim Özcan'ın da tahliyesine karar verilmesini istedi.

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • Levent Türkoğlu 11 yıl önce Şikayet Et
    bu paşalar mı vatansever. ondan mı kendi uçağımızı düşürme planları yapmışlar ondan mı cami bombalamak istemişler ondan mı bir sürü insanı öldürmüşler ondan mı yıllar boyu ikna odaları kurmuşlar ondan mı bankaları darbe dönemlerinde soymuşlar ... bunlar kolay iddialar değil. Var ki birşeyler cezalandırılıyorlar.Onlar mahkeme yapmadan haksız yere cezalandırıyordu.Burda yanlışları var ama mahkemeleri yapılıyor. Nedense ergenekonseverler herşeye gözlerini yumuyor. 70 yılda dikili bir ağaçları var mı bunlarınaçın okuyun.Körü körüne inanmayın. Cumhuriyet ve laiklik de elden gitmiyor. Millet özüne dönüyor sadece.
    Cevapla
  • hancer hack 11 yıl önce Şikayet Et
    haksızlık. Bebek katilin imralıdan talimat verdiği bir ülkede Paşaların bu kadar ceza istenmesi gercekden cok acıdır bence
    Cevapla
  • beran tepe 11 yıl önce Şikayet Et
    yazık.çok yazık.. komutan kalmadı. uyduruk operasyonlarla. ayıptır.padişah mı olacaksın ????
    Cevapla
  • ahmet akpinar 11 yıl önce Şikayet Et
    kemal alemdaroğlu . Kemal alemdaroğlu,ordu göreve pankartları arasında volta atıyordu! artık cezaevi'nde atar geri kalan voltasını..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Özel'i kabulüne ilişkin açıklama
Son Dakika... Erdoğan ile Özel görüşmesi sona erdi!