Nihat Doğan, Diyarbakır'da hastanelik oldu

Diyarbakır'da iki sürpriz isim. Ayşe Özyılmazel ve Nihat Doğan, Nevruz kutlamaları için Diyarbakır'a gitti. Doğan, burada ayağından bir rahatsızlık geçirince hastaneye kaldırıldı.

GİRİŞ 21.03.2013 10:25 GÜNCELLEME 21.03.2013 21:01
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Diyarbakır'da Nevruz kutlamalarına katılan ünlü sanatçı Nihat Doğan, ayağını burktuğu için ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Bağlar ilçesinde bulunan Nevruz Parkı'ndaki kutlamalara katılmak üzere İstanbul'dan Diyarbakır'a gelen Nihat Doğan, kutlamanın ardından alandan çıkarken karşılaştığı yoğun ilgi nedeniyle dengesini kaybederek ayağını burktu. Hayranlarının koluna giren Doğan, ambulansa kadar güçlükle yürüdü. Ambulansta yapılan ilk müdahalenin ardından Doğan hastaneye kaldırıldı.

DİYARBAKIR'IN SÜRPRİZ KONUĞU OLDU

Nevruz kutlamasının en ilginç yüzlerinden biri de şüphesiz Şarkıcı Nihat Doğan oldu. Geçtiğimiz haftalar Chavez'in cenaze töreni çin Venezuella'ya giden Nihat Doğan ve  Ayşe Özyılmazel  bu sabah da Nevruz kutlamaları için Diyarbakır'a gitti.

Doğan Diyarbakır'a gittiğini twitter'dan 'barış için Amed'e gidiyorum' diye duyurdu.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir ile kucaklaşan Doğan, Nevruz'un barışa vesile olması temennisinde bulundu.

İşte Nihat Doğan'ın twitter'dan verdiği barış mesajları:

bugun Amed'e buyuk bir heyecanla Newroz'a degil barisa kosuyormusuz gibi bir his var icimde.unutmayalim ki Baris birlestirir savas boler.

Newroza karsi Facede orgutlenenleri bilisim suclari polisi yakinen takip etmekte.Gaza gelip oyuna gelip,kodeste bulmayin kendinizi uyariyorm

İc savas cikarma noktasinda provokasyon yapip kitleleri harekete gecirenlerin cezasinin muebbet hapis oldugunu hatirlatmak isterim.uyariyorm

Ve ucaga biniyor,Baris icin Amed'e ucuyoruz

YORUMLAR 15
  • atila sss 11 yıl önce Şikayet Et
    gözleri olmayan solucanın gözlerinden mana çıkartan Niho ekranlarda senin gibi vasıfsız insanları görmekten rahatsız oluyoruz ,biliyormusun ?. ses yok,yetenek yok,bilgi ne diye çıkarsın ki o ekranlara bilmem ki ? gerçi suç senin değil, suç seni oraya çıkaranlarda ve biz izleyicilerde... barış isteyen arkadaşlar o topluluk arasında 1 tane ay yıldızlı bayrağımızı gördünüz mü ki ; barış için hala umutlanıyorsunuz ? Alanda pkk'nın çaput parçası ve 40 bin cana kıymış çocuk katilinin ,kana doymamış vanpirin resimlerini göre göre nasıl barıştan söz edebilirsiniz ki ?
    Cevapla
  • orhan beyci 11 yıl önce Şikayet Et
    ŞİMDİ MODA TÜRK'E SALDIRMA ZAMANI. dört biryandan taarruz var. bizim bayramlarımızda polisler askerler şehit düşmüyor veya sakat kalmıyor. ne var canım bunda türk bayrağı açılmamış yakılır sesı çıkna varmı !
    Cevapla
  • orhan beyci 11 yıl önce Şikayet Et
    BIRAK ŞOVU SEN KIMSIN İCRATIN NE. bu zatımuhteremi kaale alıp haber yapılıyor ona yanarım.sırf şov yapıyor ama ülkede şov önemli tabi zaman şov zamanı
    Cevapla
  • hasangulten 11 yıl önce Şikayet Et
    NİHAT DOĞAN . Bir Nihat Doğan dır gidiyo,kim bu adam ... bir parti üyesi mi,bir devlet adamı mı,çok ünlü bir iş adamı mı,hiç birşey sadece fazla ileri gidememiş,tutmayan,az hayran kitlesi olan bir sanatçı,REKLAMINI yapmayın şunun,bıktık ya. o da reklam için yapıyor zaten.
    Cevapla
  • özdal özkan 11 yıl önce Şikayet Et
    İNANMIYORUM. Bugünkü nevruz mitinginde konuşan Sırrı Süreyya Önder acaba kendi dediklerine kendisi inanıyor mu acaba bunu çok merak ediyorum.Yıllardır bizi birbirimize düşürmeye çalışmışlar da,aramıza nifak tohumları ekmişler de,30 senedir bunu senin kafan idrak edemedi de şimdimi anladın?Yıllardır TÜRKİYE'min üzerine oynanan oyunlara alet oldunuz.Bu oyunlardan haberi olmayan binlerce kürt ve türk gencine dağlarda bir hiç uğruna birbirlerine kurşun sıktırdınız.Sonrada çıkmışsınız biz hakkımızı helal ediyoruz demogojisi yapıyorsunuz.30 Yıldır bir dış güçlerin taşeronluğunu yaptığınız için,ülkemin gencecik insanlarını bir hiç uğruna birbirleriyle vuruşturduğunuz için,30 Yıldır terörle mücadeleye (o parayla herhalde bir TÜRKİYE kurar ve daha eğitimli bir gençlerimiz olurdu.)milyonlarca dolar harcanmasına sebep olduğunuz için BEN SİZE HAKKIMI HELAL ETMİYORUM.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İran Cumhurbaşkanı'nın düşen helikopteri bulundu
İsrail'e bir günde dört koldan darbe: Keskin nişancı, roket, pusu, füze salvoları