Mine Kırıkkanat: Diyarbakır zaten bizim değil!

Gazeteci Mine Kırıkkanat, çözüm sürecine yönelik sert çıkışlarda bulundu. Kürt olsaydım dağa çıkardım diyen Kırıkkanat, açıklamalarına sınır koymayınca haddini aştı: Diyarbakır bizim değil...

GİRİŞ 25.04.2013 07:44 GÜNCELLEME 25.04.2013 09:47
Bu Habere 73 Yorum Yapılmış

CNN Türk ekranlarında Enver Aysever'in sorularına hararetli bir şekilde cevap veren Kırıkkanat, çözüm süreci ile birlikte yalan söylendiğini öne sürdü.

Türkçü, Kürtçü ya da milliyetçi olmadığı dile getiren Kırıkkanat, Diyarbakır'ı alır giderlerse hayır da demem. Ama Diyarbakır'ı alacakları çok belli. Çünkü Diyarbakır artık zaten bizim değil, dedi. İşte Kırıkkanat'ın çok tartışılacak açıklamalarından bazıları: 

"KÜRT OLSAM DAĞA ÇIKARDIM"

Bakın benim bu söylediklerimden sakın Kürtlere hak vermediğim sonucu çıkmasın. Ben Kürt olsam şu anda onlartın yağtıklarını yaparım. Kürt olsam dağa çıkardım.

"BU BİR AYRILIK SÜRECİ"

Sadece bize doğrular söylensin istiyorum. Ayrılıyoruz. Bu sadece bir barış süreci değil. Bu bir ayrılık süreci. Kesinlikle MHP'nin açısından bakmıyorum. Ayrılıyoruz ama bize yalan söylemeyin.

YORUMLAR 73
  • Fatma Erol 11 yıl önce Şikayet Et
    Ben seni hiçbir zaman Türk kabul etmedimki..... Kimsin sen?Ben eğer bir Türksem;ki öyleyim,seninle uyuşan hiçbir yönüm yok.Aydın olmaksa;Avrupada üniversite bitirdim-2 yabancı lisanım var,anne olmaksa 2 yavrum var.Sen Amerikalımısın,İsraillimisin bilmiyorum ama,tarihimi çok iyi biliyorum.Bin yıllık Türk-Kürt akrabalığınıda,bu vatan için dökülen kanlarıda çok iyi biliyorum.Burası bizim ortak vatanımız.Hiç kimse ayrılamaz ve biryere kovalanamaz.Diyarbakır ne kadar benimse İstanbulda o kadar Kürt kardeşimindir.Sen kim oluyorsun be!
    Cevapla
  • yakup0263 11 yıl önce Şikayet Et
    Diyarbakır da bizim İzmir de ..ama onun değil tabi. yunanlılar izmiri işgal ederken Mine kırıkkkanat gibiler rum askerlerini alkışlamamışmıydı ? bu kadar yavan ve patavatsız biri çıkıp Diyarbakır bizim değildi diyebilir.bu yorumlarımızla onun önüne kemik atmıyormuyuz acaba ? Bu memleket,bu coğrafya,bu insanlar bizim.
    Cevapla
  • Oğuz Güven 11 yıl önce Şikayet Et
    EN SONUNDA BUNUDA DEDİLER. Yazıklar olsun en sonunda bu da söylendi. Daha susalım bakalım; tepkisizlik, uyuşukluk iliklerimize mi işlemiş, yoksa bu kadar aptallaştırıldık mı. Kadın resmen vatan toprağına paçavra muamelisi yaptı, alıp gitsinler dedi... Allah vere de bi ayağa kalksın şu kürtçü geçinen eşkiyalar ve yandaşları; topuz olur kafalarına ineriz, kılıç olur boyun vururuz, can verir baş alırız.. Eğer yapabiliyorlarsa bi üzerimize gelsinler adam gibi, bırakıp siyaset safsatalarını. Allah ın dağlı teröristleri, bi devlet olun çıkın karşımızada bakın neler oluyor.
    Cevapla
  • Bildiğim KADARIYLA 11 yıl önce Şikayet Et
    "Ben Türküm Diyen Türktür(!)" türkleri - KONUŞANA BAK, HİZAYA GEL. Aleme bakıyorum da gariplikler ülkesi olmuş memleketimiz. "Ben Türküm" diyen ne idüğü belirsizleri bu millet namına birileri bağrına basmış. Bağrımıza sokulanların ne olduğunu siz söyleyin; hançer mi? yılan mı? çıyan mı? asalak mı? tilki mi? sırtlan mı?....... Yok arkadaş. Bu işin mide bulandırdığı yetsin artık. Müslüman türkler ve dahi doğunun müslüman halkı namına konuşanların ne olduğu, kimler olduğu herkes tarafından bilinmelidir.
    Cevapla
  • aziz taş 11 yıl önce Şikayet Et
    dıyarbakırdan dadasa . dıyarbakır ıslam yurdudur turk yurdudu degıldır sozumuz fazıl say gıbı ateıst ve ırkcı turklere
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
79 yıl sonra ibadete açılmıştı... Kariye Camii’ndeki Osmanlı eserleri kayıp!
ABD'de Siyonist akademisyenden Müslüman kadına aşağılık taciz