Ankara'da 'Gezi Parkı' gerginliği sürüyor

Ankara'da, Taksim Gezi Parkı'ndaki olayları protesto etmek amacıyla farklı noktalarda toplanan göstericilerin eylemleri devam ediyor.

Ankara'da 'Gezi Parkı' gerginliği sürüyor
Ankara'da 'Gezi Parkı' gerginliği sürüyor
GİRİŞ 01.06.2013 07:04 GÜNCELLEME 01.06.2013 07:04

ODTÜ yakınlarında toplanan ve ardından yürüyüşe geçen bir grup öğrenci, Ankara-Eskişehir karayolunu ulaşıma kapatıp Söğütözü yolundan gelen grupla Yeni Başbakanlık binası yakınlarında bir araya geldi. Panzerlerle yolu kapatan polis, hükümet aleyhine sloganlar atarak caddede oturma eylemi yaparken İnönü Bulvarı'na doğru yürüyüşe geçen gruba biber gazı sıkarak müdahale etti. Yüzleri maskeli bazı kişilerin yönlendirdiği iddia edilen gruba müdühale devam ediyor.

Bu arada,Kuğulu Park'tan Güven Park'a gelmeye çalışan grubun taş ve şişe atması üzerine polis, tazyikli su sıkarak müdahale etti. Buradan kaçan göstericiler, yollarda çöpleri ateşe vererek barikatlar kurdu.Kızılay'da çok sayıda çevik kuvvet, 112 Acil Servis ile itfaiye ekipleri hazır bekletilirken, Başbakanlık, Yeni Başakanlık, İçişleri Bakanlığı ve AK Parti il binası çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Azerbaycan'dan son dakika Fransa duyurusu: Olacaklardan bizi sorumlu tutmasın!
Blu Tv'nin sahibinden skandal sözler: İsrail katliamını böyle meşrulaştırdı!