Taksim'de bu kez polisler slogan attı!

Taksim Gezi Parkı eylemleri boyunca çeşitli örgütlerin flamalarının bulunduğu Atatürk Kültür Merkezi'ne (AKM), Atatürk posteri ve Türk bayrağı asıldı. Poster ve bayrak asılırken polis ekipleri, "Vatan sana canım feda" diye slogan attı.

Taksim'de bu kez polisler slogan attı!
Taksim'de bu kez polisler slogan attı!
GİRİŞ 12.06.2013 14:05 GÜNCELLEME 13.06.2013 08:36
Bu Habere 65 Yorum Yapılmış

Taksim Gezi Parkı eylemleri süresince AKM'de asılı olan legal ve illegal örgütlerin flamaları dün polis ekipleri tarafından indirilmişti. AKM önünde sabahlayan güvenlik güçleri, bugün saat 12.00 sıralarında alkışlar eşliğinde AKM'ye Mustafa Kemal Atatürk posteri ve Türk bayrağı astı. Bayrak asılması esnasında çevik kuvvet ekipleri, "Vatan sana canım feda" şeklinde slogan attı. Çevik kuvvet ekipleri olası bir olumsuzluğa karşı Taksim Meydanı'ndaki bekleyişine devam ediyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 65
  • hakkı coşkun 10 yıl önce Şikayet Et
    sizin allahınıza kurban . yüreğimiz ve duamız sizinle aslanlar bu ülkeyi capulculara yem etmeyin hayinler baş kaldırmıştır hem içde hem dışta selam size yiğitlerim.
    Cevapla
  • Kursun Aygul 10 yıl önce Şikayet Et
    Veda olsun canim Turkiyem sana!. Bizim gibiler oldukca kimse seni ezemis gurban olsun bu can sana Turkiyem. VIZZZZZ gelir dusmanlara haha.
    Cevapla
  • Kosovalı Topcu 10 yıl önce Şikayet Et
    Aklı karışık adam. Atatürk kültür merkezine gidip polisin lenin fotoğrafı takacak hali yok, bunu göstericiler yaptı olmadık resim ve yazı astılar. İnsanlar Atatürk'cüyüm diyerek yakıp yıkıyorsa da bu onların suçu Atatürk'ün değil polis görevini yaptı binayı temizledi ve asıl olanı astı oraya o kadar...
    Cevapla
  • hüseyin 10 yıl önce Şikayet Et
    saçmalama. okan uzun saçmalıyorsun sen provakatör müsün. sence ne asılması gerekirdi. polis olması gerekeni yapmış. senin gibiler anlayamaz onu. ayrıca artı dan açıp yorumuna eksi puan vereyim derken otamatikman beğen çıktı sakın beğenildiğini zannetme!!!!!!! Senin gibi akıldan yoksun düşünenler ortalığı karıştırıyor.
    Cevapla
  • aziz aydogan 10 yıl önce Şikayet Et
    korkunun gözü..... korkunun gözünü seveyim insana neler yaptırıyor,atamızı sevdiğinizden değilde korkudan astırıyorsunuz onun resmini ve inanın bana bu millet sonsuza kadarda atasına sahip çıkacak (çünkü o halkına sahip çıktı dışlamadı aşağılamadı onları, türk ulusunu yeniden benliğine kavuşturdu,islama en büyük hizmeti yaptı,şirkten hurafelerden arındırdı ,her şeyini bu millete bıraktı hadi sizde bırakında görelim) sizde onun posterini astırmak zorunda kalacaksınız.......
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hayati Sır, İsrail'in Mescid-i Aksa planını anlattı: İran'a yıktıracaklar
Tek tüfek, çelik gibi iman... 2 mücahidin kahramanca savaşıp şehit olduğu anlar