Beykoz Konakları'ndaki sır zirve için ne dediler?

“Beykoz Konakları'nda Sır Toplantı” haberinin aktörleri Mustafa Sarıgül, Hüsamettin Özkan ve Aydın Doğan iddialara açıklık getirdi.

Beykoz Konakları'ndaki sır zirve için ne dediler?
Beykoz Konakları'ndaki sır zirve için ne dediler?
GİRİŞ 18.07.2013 07:55 GÜNCELLEME 18.07.2013 12:02
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

İşadamları Mustafa Koç ve Aydın Doğan ile Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün eski Başbakan Yardımcısı Hüsamettin Özkan'ın Beykoz Konakları'ndaki evinde bir araya geldiği iddia edilmişti. AKŞAM, olayı dün "Beykoz Konakları'nda Sır Toplantı" manşetiyle duyurdu. Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül yazılı açıklama yaparak "Adı geçen dostlarımla uzun yıllara dayanan tanışıklığım ve dostluğum vardır. Kendileriyle zaman zaman görüşürüm" dedi. Sarıgül "Özellikle Başbakan Yardımcım Sayın Özkan ile siyasi yakınlığım uzun yıllara dayanır. Ayrıca bu dostluğumuz sır değil herkes tarafından bilinen bir gerçektir" ifadesini kullandı. Haber üzerine Hüsamettin Özkan da bir açıklama yaparak "Ben siyaset yaparsam zaten aleni yaparım. Ben kaçacak insan değilim. Siyaset adamı siyaset yapar. Kimseye, o isimlere benim ihtiyacım yoktur" dedi.

AYDIN DOĞAN: HAYAL MAHSULÜ

Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan da yaptığı açıklamada şöyle dedi:
Beykoz Konakları'nda Sır Toplantı başlıklı haberin gerçekle ilgisi yoktur. Böyle bir toplantı olmamıştır. Masa başında hazırlanmış bu hayal mahsulü haber karşısında ne diyeceğimi gerçekten bilemiyorum.

GÖKÇEK, TWİTTER'DAN O TOPLANTIYI YAZDI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de twitter hesabından konuyla ilgili açıklamalar yaptı: 
- Toplantıda alınan karar Kemal Kılıçdaroğlu ile pazarlık edilecek ve Sarıgül'ün İstanbul adaylığı için ikna edilecek. Sen dedikodulara inanma denilecek.
- Aksi takdirde Kılıçdaroğlu hakkında Doğan Grubu yaylım ateşine başlayacağız lisan-ı münasiple anlatılacak. Teklif kabul görürse.
- Sarıgül seçilse de seçilmese de genel başkan işi yerel seçim sonrasına bırakılacak.

YORUMLAR 12
  • metin akdağ 11 yıl önce Şikayet Et
    BAŞBAKANIMIZ; "Merkez bankasında ki rezervimiz 135 milyar doları aştı..". dedikçe bunların iştahı kabarıyor. bu nedenle bir an önce ak parti hükümetini devirip başa bahçeli ve kemal k. koalisyonunu getirmek istiyorlar. sonra neler olacağını söyleme gerek yok sanırım.. 21 şubat 2001 krizinde neler yaşandıysa aynısı yaşanacaktır... tabi bu sefer ak parti gibi bir parti ve recep tayyip erdoğan gibi bir lider bulunur mu onu bilemem!!! kısacası uyanık olmak zorundayız....
    Cevapla
  • Nail Sivri 11 yıl önce Şikayet Et
    ISPARTA İTTİFAKI....... Çoban Sülü'nün nezaretinde Isparta'da yapılan toplantının uygulama aşamasına geldiği ortada. Sağ,sol yalan. Bir AK Parti var bir de karşı olanlar.
    Cevapla
  • İdris Aziz 11 yıl önce Şikayet Et
    GEÇEN İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SEÇİMLERİ ÖNCESİ. Toplantıdakilerden Doğan gurubunun Hilton otel arazisinin imar izni,Sarıgül'ün başkanı olduğu Şişli belediyesinden geçmişken Büyükşehir'den dönmüştü.Aynı şekilde Aydın Doğanın Anadolu Yakasının içme suyunun sağlandığı göl havzasındaki arazisine de imar izni istenmiş fakat Büyük Şehir'den dönmüştü.Şimdi eğer içlerinden biri Allah Korusun hayal ettikleri İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığını elegeçirecek olsa yukarıda yaptıramadıklarını yaparlar ve önceki hükümetleri zamanında hazineyi soydukları gibi,şimdi hazinede toplananları da soyup tüketirler.Göl havzasına da yapı izni verip kanalizasyonunu da göle salarlar.Zira bir zamanlar yine chp li bir belediye başkanı zamanında Çekmece içme suyu göl havzasına yapı izni verilmişti.Bu millet de Merkez Bankasının nasıl soyulduğunu,kaç tane bankanın içlerinin boşaltılıp milyar dolarları millete ödettiklerini unuttuysa bunlara oy versin.
    Cevapla
  • Safure KALAFAT 11 yıl önce Şikayet Et
    .................. geçmişte çok denendi ve tutmadı..seçilenleri halk seçer birileri değil!! o"nun için diyorum ki; seçilenler asla lider olamaz" s/k
    Cevapla
  • Mehmet Ali Samaci 11 yıl önce Şikayet Et
    HEPSININ EN BUYUK ÖZELLIGI.... Milletten caldiklari parayla secim finanse etmeleridir!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ATM'den para çekenler dikkat! Bu uyarıyla karşılaşabilirsiniz
Darbe mi yapacaksın? sorusuna Özgür Özel'den cevap! Skandal tehditlerini sürdürdü