Okmeydanı'nda otobüse molotoflu saldırı!

Okmeydanı'nda toplanan yasadışı terör örgütü yandaşları, özel bir halk otobüsüne molotof kokteyliyle saldırdı.

Okmeydanı'nda otobüse molotoflu saldırı!
Okmeydanı'nda otobüse molotoflu saldırı!
GİRİŞ 04.08.2013 23:53 GÜNCELLEME 05.08.2013 02:51
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Olay yerine sevk edilen polis, yola barikat kurup taş ve havai fişeklerle saldıran gruba biber gazıyla müdahale etti.
Terör örgütü yandaşları, Şark Kahvesi önünde yoldan geçen 54 K sefer sayılı Kulaksız-Taksim arasında sefer yapan özel bir halk otobüsüne molotof kokteyliyle saldırdı. Saldırı üzerine aracı yol kenarına çeken otobüs şoförü Cengiz Turan, araç içerisindeki yolcuları kısa sürede tahliye etti. Ardından alev alan otobüsü söndürmek için yangın tüpüyle ilk müdahaleyi yaptı. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen çevik kuvvet ve zırhlı araçlar, yola barikat kurup ateşe veren göstericileri bölgeden uzaklaştırmak istedi.

Polis, yapılan uyarılara taş ve havai fişeklerle karşılık veren gruba biber gazıyla müdahale etti. Müdahaleyle birlikte dağılan göstericiler, ara sokaklarda yeniden toplanarak polise yönelik taşlı ve fişekli saldırılarını sürdürdü. Bölgedeki gerginlik ve çatışmalar yer yer sürerken, olay yerine çok sayıda takviye ekip sevk edildi.

BEBEK ARABALI KADIN POLİS VE GÖSTERİCİLER ARASINDA KALDI

Öte yandan, çıkan olaylar sırasında polis ve göstericiler arasında kalan vatandaşlar ve sürücüler de zor anlar yaşadı. Çatışmaların alevlendiği sırada bebek arabasıyla caddeden geçen bir kadının olayların ortasında kaldığı görüldü. Genç kadın, bebeğiyle olay yerinden güçlükle uzaklaştı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 22
  • suleyman d 10 yıl önce Şikayet Et
    BİR TWIT ATANA BİR DE MOLOTOF ATANA YAPILANA MUAMELEYE BAK ! BİR HÜKÜMETİ YIKMAYI PLANLAMAYA BİR DE DEVLETİ BİNLERCE CİNAYETLE YIKMAYA ÇALIŞANA YAPILANA BAK. Bunun adı da AÇILIM, namı diğer ÇÖZÜM SÜRECİ! Çok önceleri yazdık. Yüreği toplu vurdukça bu ülkeyi pKK amerKK veya hiçbir KK bölemez,yıkamaz! Yıksa yıksa insanlarını bölen,ayrıştıran, VATANDAŞA CEBERRUTLAŞTIKÇA CEBERRUTLAŞIRKEN TERÖRE PISTIKÇA PISIŞTA MÜŞAHHASLAŞAN ÇİFTE STANDART YIKAR!
    Cevapla
  • ertuğrul yıldırım 10 yıl önce Şikayet Et
    tuhaf. her akşam orada Molotof eylemi var.teröre pek hassas hükümet burayı görmemezlikten geliyor.işte eylem işte mekan işte terörist.hadi nerde müdahale.al evlerinden topla.nerdesinnnn....
    Cevapla
  • turkabi 10 yıl önce Şikayet Et
    POLIS NEDEN UZAKLASTIRIYOR?. Bunlarin tamami yaka paca yakalanip, mahkemeye gonderilip EN AGIR ceza verilmesi lazim bu hainlere. Yaptiklari suc deyilmi? Evet suc. Madem oyle olay yerinden neden uzaklastiriliyorlar? KARDESIM Bunlar tam bir terorist, yolcu dolu halk otobusune Molotof atiyorlar. Saygideger yetkililerimize uyari, Ulkesini, Milletini, AKP Hukumetini Seven Halkimiz simdiye kadar sabir ediyor. Insallah sabir etmeye devam ederler, ama nereye kadar? Hak, Hukuk, Adalet yerini bulsun. Boyle birsey bir daha olursa (Insallah olmaz) lutfen bir daha serbest birakmayalim ve iceri atalim, Lutfen.
    Cevapla
  • İskender Melekli 10 yıl önce Şikayet Et
    SAMİ ÇATALBAŞ'A.... "bazılarının gözleri vardır görmezler,kulakları vardır duymazlar." sen ve senin gibiler aynen böyledir.Değil, iki uçlu çomak,çomağın tamamı berabat.Tutmuşsun bırakmıyorsun.
    Cevapla
  • Velhasılkelam 10 yıl önce Şikayet Et
    MOLOTOF SİLAH SAYILMIYOR MU?. Molotof 2.Dünya savaşında Rusların Almanlara karşı Stalingrad savunmasında Alman panzerlerini durdurmak için kullandıkları bir bomba olarak kullanılıyordu. Tank durduran bu bombanın hala silah sayılmayıp kullananlara karşı silah kullanılmaması ve ağır cezalar verilmemesi nedeniyle millet bu çileyi çekmektedir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de yeni Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu oldu
Fenerbahçe pes etmiyor! 10 kişilik Beşiktaş, Kadıköy'den çıkamadı