Mutlu: İstanbul hiçbir zaman kaybetmemiştir

2020 Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları adaylığında finalde Tokyo ile birlikte yarışan ve kaybeden İstanbul için, Vali Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul'un hiçbir zaman kaybetmediğini söyledi.

Mutlu: İstanbul hiçbir zaman kaybetmemiştir
Mutlu: İstanbul hiçbir zaman kaybetmemiştir
GİRİŞ 08.09.2013 00:16 GÜNCELLEME 08.09.2013 00:16
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Sultanahmet Meydanı'nda vatandaşlarla birlikte final heyecanı yaşayan Vali Mutlu, ''Öncelikle Olimpiyat ruhu centilmenliktir. O yüzden Tokyo'yu tebrik ediyorum. 2020'de Tokyo'da yapılacak olan Olimpiyatların en iyi şekilde yapılmasını temenni ediyorum. İstanbul bu yarışa çok iyi hazırlanmıştı. Olimpiyat ruhunu çok yüksek tuttuk. İnsanımız bunu çok istedi. Bunun için çok ciddi çalışmalar yapıldı. Her yarışmanın bir kazananı oluyor. Hiç ümitsizliğe kapılmadan yeniden yarışa devam edeceğiz. Kaybettik diye düşünmüyorum. Tüm dünyaya çok güçlü olduğumuzu gösterdik. İstanbul'a güveniyoruz. İstanbul hiçbir zaman kaybetmemiştir.'' dedi.

Hüseyin Avni Mutlu, bUgünden itibaren herkesin bu konu hakkında farklı yorumlarda bulunacağını söyledi ve şöyle konuştu: ''İstanbul koşan bir şehirdir ve koşmaya devam edecektir. Gerçekten hak etmiştik. Herkes bunun hakkında farklı yorumlar yapmaya başlayacaktır. Ama biz bu şehri Olimpiyatlara hazır hale getirmiştik. İstanbul'un bir kaybı yoktur.''

Öte yandan oylama sonucunda Tokyo ismi açıklanmasından sonra büyük hayal kırıklığı yaşayan vatandaşlar ise, ''Durmak yok yola devam. Canımız sağolsun. Biraz siyasi bir olay var gibi duruyor'' ifadelerini kullandılar.

YORUMLAR 3
  • mustafa 10 yıl önce Şikayet Et
    gaz toma. imaj yerle bir..kaybetme sebebimiz gezi parkıdır.
    Cevapla
  • bora salman 10 yıl önce Şikayet Et
    vali mutlu senin sülalende sporcu varm ki . vali mutlu senin sülalende sporcu varm ki, günah spor daracık mayolar falan filan, Arap olimpiyatları 2914ü yapalım haşemalı yüzücüler yarıştıralım, Atarükün gençliği ile olimpiyatlara gitmek günahtır günah
    Cevapla
  • hasan yılmaz 10 yıl önce Şikayet Et
    bu kadar toma ya . buraya iyi bile geldik
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Özgür Özel, Bahçeli ile görüşecek
Refah saldırısı sonrası Hamas'tan ilk açıklama: Halkımızı savunmaya hazırız!