Erdoğan'dan Fethullah Gülen'e telefon

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Fethullah Gülen'i telefonla arayarak geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Erdoğan'dan Fethullah Gülen'e telefon
Erdoğan'dan Fethullah Gülen'e telefon
GİRİŞ 21.10.2013 02:01 GÜNCELLEME 21.10.2013 10:46
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre, söz konusu telefon görüşmesi, Erdoğan'ın bu gece İstanbul'dan Ankara'ya hareketi öncesinde gerçekleşti.

Başbakan Erdoğan'ın, Sabiha Gökçen Havalimanı'nda bulunduğu sırada, Gülen'i telefonla aradığı ve kendisine geçmiş olsun dileğinde bulunduğu öğrenildi.

Fethullah Gülen'in ani tansiyon yüksekliğinin yol açtığı ritm bozukluğu sebebiyle hastanede 12 saat müşahede altında kaldığı, sağlığının normale dönmesi üzerine evinde istirahat ettiği belirtilmişti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 11
  • yazarcizer 10 yıl önce Şikayet Et
    Ahmet Şengül'ün Seviyesi. Seviye ortada... Fazla söze hacet bırakmıyorsunuz. Yazın yazın... Öğretin bilmeyenlere bildiklerinizi. "Bilmediğini bilmeyenden korkacaksın" arkadaş. Vesselam.
    Cevapla
  • Ahmet ŞENGÜL 10 yıl önce Şikayet Et
    Peki Haydar Abi... Emriniz Olur Haydar Abi.. Herkesçe Malum Olan Şeylerden Bahsetmenin Bir Faydası Yok Daha Önemli Meseleler Var Değil mi? Mesela Son Zamanlarda ABD ve İNGİLİZ Basınındaki HAKAN FİDAN ve ÇİN İLE FÜZE ANLAŞMASI Merkezli Haberler İçin Siz Ne Düşünüyorsunuz? Bir Büyüğümüz Olarak Sizin Fikirleriniz Bizim İçin Yol Gösterici Olur. Şahsen Tanışmadığımız İçin Bu Platformdan Soruyorum. Kusurumuza Bakmayın...
    Cevapla
  • Haydar Kolcu 10 yıl önce Şikayet Et
    AHMET ŞENGÜL KARDEŞİME. Bak kardeşim belki bu son yorumu yazmasan daha iyi idi.ben 57 yaşiındayım belkide burada yorum yazan arkadaşların çoğu benim yaşımın yarısı kadar dahi yoktur.sözü özü.YARAYI KAŞIRSAN KANAR ben senin gıyabında özrünü kabul ettim ama artık kaşıma gerek yok.hepimiz istemeden bazı yanlışları yazabiliriz ama hatanın üzerine hata ile gidilmez.onun için senden ricam kapat bu konuyu başka bizlerin bilmediği konulardan bahset rica ediyorum.
    Cevapla
  • Ahmet ŞENGÜL 10 yıl önce Şikayet Et
    Bütün Abilere..... Sevgili Abilerim; Biliyorum İndinizde İflah Olmaz Bir Günahkarım Artık..Ama Şunu Bilmenizi İsterim ki İslam Dininin Hiç Bir Zaman Yahudi Krallığının Hizmetkarı Olan, Varlığı ve Popülerliği Bu Krallığa Hizmetiyle Baki Olabilecek Dünya ve İman Görüşüne Sahip PROTESTAN EVANJELİK Bir Mezhebi olmayacaktır. Nokta
    Cevapla
  • burak şişman 10 yıl önce Şikayet Et
    !!??!!. birilerinin efendisi hastalanmış bizim efendimiz bizden sonrada olacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti