İstanbullulara ücretsiz Marmaray müjdesi

Başbakan Başmüşaviri Aydın Ünal, sosyal paylaşın sitesi twitter'dan İstanbullular müjde verdi.

İstanbullulara ücretsiz Marmaray müjdesi
İstanbullulara ücretsiz Marmaray müjdesi
GİRİŞ 29.10.2013 10:50 GÜNCELLEME 29.10.2013 11:51
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Başbakan Başmüşaviri Aydın Ünal twitter'daki hesabından Marmaray'ın çarşamba ve perşembe günü ücretsiz olacağını açıkladı.

Ünal, tarifeli ve ücretli seferlerin 1 Kasım cuma günü başlayacağını da duyurdu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 6
  • HalitBinVelit 10 yıl önce Şikayet Et
    Mustafa akkuş kardeş?......muhalfet ve önceki partilar menderes ,özal hariç?..... ....Türkiyeyi borçdan borca sokarak abd,ye IMF,ye peşkeş çekerek Millete çivi çaktılar!!!!!!!!!!
    Cevapla
  • S.Gökhan YILMAZ 10 yıl önce Şikayet Et
    AKP öncesi ve AKP dönemi emeği geçenlere tşk..ler / başkalarının hayal bile edemezler dediğiniz projenin kronolojisini inceleyin ve konuşurken & yazarken herkese hakkını verin ! . lk fizibilite etüdü, 1985 yılında tamamlanmıştır. Fizibilite etüdü ve güzergahın yeniden güncellenmesi ile ilgili çalışmalar, 1997 yılında tamamlanmıştır. TK-P15 sayılı JBIC kredi anlaşması, 17 Eylül 1999 tarihinde imzalanmıştır.2000 İlkbaharında Müşavirlerin Önyeterlik süreci başlamıştır.28 Ağustos 2000 tarihinde Müşavirlerden teklifler alınmıştır.Mühendislik ve Müşavirlik Hizmetleri Sözleşmesi, 13 Aralık 2001 tarihinde Avrasya Ortak Girişimi ile imzalanmıştır.15 Mart 2002 tarihinde Müşavirlik Hizmetleri başlatılmıştır. 25 Temmuz 2002 tarihinde jeoteknik etüt ve incelemeler başlatılmıştır.23 Eylül 2002 tarihinde İstanbul Boğazındaki Batimetrik etütler başlatılmıştır.2 Aralık 2002 tarihinde İstanbul Boğazındaki derin deniz sondajları başlatılmıştır.6 Haziran 2003 tarihinde BC1 İhale Dokümanları, Önyeterlilik almış & 2004 te TGN ile sözleşme imzalanarak inşaata başlanmıştır.
    Cevapla
  • mubinkoçal 10 yıl önce Şikayet Et
    hizmet. istemezuk ,çapulcular,cehape bugun kadıkoy iskelede cumhuriyet oyle marmaray yapmakla,köprü yapmakla,yol yapmakla kutlanmaz diye bağırıyordu ,onlara gore cumhuriyet islamiyeti yasaklamakla,çıplaklıkla kutlanır
    Cevapla
  • mustafa akkus 10 yıl önce Şikayet Et
    Bazıları hayal bile edemezdi. cumhuriyetin önce millet sadece hayal bile edemezdi AKP gelince her şey gerçek oluyor AKP Sadece Türkiye için değil dünyada çaresiz kalanlar iç,in ve başbakana küfür edenler icin bile bir lütüf dur oradan her kulandık larınıa o küfür söyleye ait odunu bilecektir bana chp AKP hariç bir parti bana bir civi caktını söyleyen şimidi varsa söylesin
    Cevapla
  • HalitBinVelit 10 yıl önce Şikayet Et
    Ak partiye helal olsun?.....Recep tayyip erdoğan gibi Kadir Topbaş gibi Analar ne evlatlar doğuruyor?. ....Türkiyemizi 150 yıllık rüya marmaray ile Dünya gündemine oturttular! kıskananlar,çatlayanlar iç ve dış düşmanlar adeta çıldırıyor?..........ALLAH bize bu günleri gösterdiği için sonsuz şükürler olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Enes Kanter'e ABD'de soğuk duş! Mide bulandıran skandal sonrası hakkında soruşturma açıldı
Gazze'deki olaylar ile dünyanın ezberi bozuldu! Küresel siyaset küme düştü