Üniversitede silahlar çekildi: 7 yaralı

Fırat Üniversitesi Beden Eğitim Spor Yüksekokulu önünde akşam saatlerinde iki grup arasındaki tartışmanın ardından çıkan silahlı kavgada 7 kişi yaralandı.

Üniversitede silahlar çekildi: 7 yaralı
Üniversitede silahlar çekildi: 7 yaralı
GİRİŞ 06.11.2013 18:17 GÜNCELLEME 06.11.2013 20:51
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Elazığ Fırat Üniversitesi'nde kız arkadaşına laf atıldığı iddiasıyla iki grup arasında çıkan tabanca ve bıçakların da kullanıldığı kavgada biri polis 7 kişi yaralandı.

Kavga, Fırat Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu önünde meydana geldi. İddiaya göre kız arkadaşına laf ataldığını iddia eden iki öğrenci grubu arasında tartışma yaşandı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Tabanca, bıçak ve taşların da kullandığı kavgada üniversitede aynı zamanda öğrenci Elazığ Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Ali Sayan ile birlikte 7 öğrenci yaralandı. Polis ve üniversite güvenlik görevlilerinin müdahale ettiği olaylar sonlandırıldı. Yaralılar Fırat Üniversitesi Hastanesi ile Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülüp tedaviye alındı. Tabancayla vurulduğu belirtilen bir öğrencinin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi. Polis, kampus içinde sıkı güvenlik önlemleri alırken, olaya karışanlara yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 8
  • kemalkayalar 10 yıl önce Şikayet Et
    elazığ fırat üniversitesi . bu üniversitede hocasından yerli(!) öğrencisine kadar hepsinde problem var hep bi ayrımcılık hep bi olay hep bir kavga peşindeler her gün irili ufaklı kavga olur ama arada sırada basına yansır ne olursa olsun onların öğrencileri araştırma görevlileri zemezemle yıkanmış hep dışarıdan gelenlerde problem vardır . yasadışı maddelerin peynir ekmek gibi satıldığı gençliğin normal sigaradan çok bunları içitiği bir memleket haline geldi elazığ artık kafatasçılığı bırakıp herkesi kucaklar bir anlayışa geçmek lazım şehir önyargılardan arındırılmalı üniversitede ise köklü değişim şart fırat değil baba oğul amca kardeş üniversitesi üniversitede kadro alabilmek için 2 şart var elazığlı olmak kahvehane saysının en çok olduğu ve en çok doluluğun olduğu şehiriz o eski elazığdan eser yok 20 sne önce şans eseri otogarıda bir simit yiyenler ahkam kesmesinler buradan.
    Cevapla
  • ne oluyor orada?.. 10 yıl önce Şikayet Et
    Buranın Öğrencileri değil Hocalarıda Problemli... Fırat Tıp merkezinde acilde çalışırken bu elazığ besyo nun yrd.doç hocası geceleyin içip içip acil de cam çerçeve indirdi.. Nedense hiçkimse bunları gündeme getirmedi.. Eski elazığ toprağı ihtiyarları adam gibi adamlar.. Ama şimdiki yeni nesil gençleri maazallah...!. Ya Ülkücü ya kürtçü yada Polatçı..
    Cevapla
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim. öfkenin oldugu yerde şeytanın nifak oldugu yerdir öfke er yada geç şiddete döneçekdir.. burda olan olay öfkesine sahip cıkamıyanların çıkardığı olay elazıg şehri veya yaşayanla alakalı olamadığı inş sorun bir an önce tatlılığa baglanır ..ünüversiteler ile ilğili kötü son haber olur..
    Cevapla
  • Ömer Taş Gs 10 yıl önce Şikayet Et
    he elazığlıyım. o dediklerin şehrin fiziki güzellikleri..birde arka sokakları var.. 20 yıldır burda yaşıyorum ve türkiyenin hiçbir yerinde bu kadar çakma polat görmedim.. küçüğünden büyüğüne kadar herkesin elinde tesbih ağzında cigara ve paytak paytak yürüyüşler.. Sonuçlarını da görüyoruz işte..Allah sonumuzu hayır ede..
    Cevapla
  • Murat Akyurt 10 yıl önce Şikayet Et
    Ayip!. Yurtdisinda yasayan bir Elazigli olarak bu olanlardan dolayi utaniyorum. Gecen yaz ordaydim ve bircok kavgaya sahit oldum. Insanlar birbirlerini dogruyorlar resmen. Nasil bir vicdandir bu? Bu tur insanlar sakin kendilerine erkek demesinler cunku erkeklik degil bu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara'da sağanak şiddetlendi: Meteoroloji'den 14 il için kuvvetli yağış uyarısı!
Ürünlerinde dışkı çıkan Nestle’nin bebek mamasında yeni skandal!