Savaş Ay'ın vasiyeti gözyaşlarına boğdu

Gazeteci Ay'ın cenazesi, arkadaşları ve meslektaşlarının alkışları arasında cenaze aracına konularak, Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda düzenlenecek tören için buraya götürüldü.

GİRİŞ 11.11.2013 13:41 GÜNCELLEME 11.11.2013 13:52
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Gazeteci Savaş Ay'ın cenazesi, uzun yıllar çalıştığı Sabah Gazetesi'nin önünde düzenlenen törenin ardından arkadaşları ve meslektaşlarının alkışları arasında cenaze aracına konularak, Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda düzenlenecek tören için buraya götürüldü.

Savaş Ay'a Cemal Reşit Rey'de sanatçı arkadaşları tarafından düzenlenen törende sahneye çıkan kız kardeşi Işıl Ay, Savaş Abi'nin son vasiyetini açıkladı.

Abisi, kendisinden cenazesinde bir ninni söylemesini istemişti. Ünlü ses sanatçısı anneleri Şükran Ay'ın çocukluklarında kendilerini uyuturken söylediği ninniyi.

Işıl Ay bu vasiyeti yerine getirirken salondakiler gözyaşlarına hakim olamadı.

YORUMLAR 3
  • veysel 10 yıl önce Şikayet Et
    Ninni. Allah c.c. Şu insanlara hidayet versin.Yaptıkları akla ziyan Ölün İnsanın nini ile ne işi var ?
    Cevapla
  • ekgelir1 .tk 10 yıl önce Şikayet Et
    Adamın cenazesini gezdiriyorlar ya.. Adamın biri şarkıcıymış. Günün birinde ölmüş. Münker-Nekir gelip adamı dövmeye başlamışlar. Adam bir süre dayak yedikten sonra "Dayağın bitti." demişler. Adam hayattayken söylediği müstehcen şarkılardan dolayı dayak yediğini biliyormuş ama cezanın bittiğine sevinmiş. Aradan kısa bir zaman geçtikten sonra dayak tekrar başlamış. Adam: "Hani dayağım bitmişti?" demiş. Melekler de "Bugün 'yılın şarkıcısı' ödülünü aldın ve şarkın bir kere daha söylendi. Bizim bir suçumuz yok." demişler. Bu hikaye, ninnisi okunurken azap çeken Savaş Ay'a gelsin.
    Cevapla
  • egemen doğan 10 yıl önce Şikayet Et
    aklıma. beynelmilel filmi geldi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan ile görüşme sonrası Özgür Özel'den Kılıçdaroğlu'na 'engel olma' mesajı!
İstanbul'daki 1 Mayıs gösterilerinde gözaltına alınan 65 şüpheliden 38'i tutuklandı