Savaş Ay'ın cenazesinde olay!

Ünlü gazeteci Savaş Ay'ın Fatih Camii'nde kılınan cenaze namazı sırasında, başka cenazenin sahipleri çekim yapan basın mensuplarına saldırdı. Gazetecileri tekme tokat darp eden şahıslar, kamera ve fotoğraf makinalarına da zarar verdi.

Savaş Ay'ın cenazesinde olay!
Savaş Ay'ın cenazesinde olay!
GİRİŞ 11.11.2013 15:47 GÜNCELLEME 11.11.2013 16:42
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Gazeteci Savaş Ayın'ın cenaze namazı ikindi namazın müteakip Fatih Camii'nde kılındı. Aynı vakitte namazı kılınan başka bir cenazenin sahipleri Savaş Ayın'ın cenazesinde çekim yapan basın mensuplarına önce tepki gösterdi daha sonra gazetecilere tekme tokat saldırdı. Cemaatle duvar arasında sıkışan bazı gazetecilerin kamera fotoğraf makinaları zarar gördü. Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'de kavga edenler arasında kaldı.

Saldırganlar, cenaze namazlarını kıldıran imamın anonsları ile sakinleştirildi.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 5
  • yunus doğdu 10 yıl önce Şikayet Et
    BU İNSANLARIN. Diriye saygısı yok ki ölüye olsun utanıyorum bu insanlarla aynı havayı soluduğuma utanıyorum benim ırkımdan benim dinimden olamaz bu cehaleti dip yaptıran insanlar Allah sizi bildiği gibi yapsın..kameraman gelmiş çekim yapıyor işini yapıyor yobazlar şimdi sorsanız onlara kamera vardı cenazede o yüzden böyle davrandık derler yerimi peki aymazlar..
    Cevapla
  • MUHAMMET AKSAKAL 10 yıl önce Şikayet Et
    HAKKI TUTAR HAKKI SÖYLE. Bu durum çok mu iyi bir imaj bıraktı , kameramanlara saldırmak kameraları kırmak ne oluyor. Ünlü bir gazetecinin cenaze töreni var illa ki yoğun olacak ve basında olacak.
    Cevapla
  • Hakkı Tutar 10 yıl önce Şikayet Et
    aksakal. yaptığın yoruma bak. adamın kendi mahremiyetine saygı göstermek zorundasın. sen kimsin ki adama beddua ediyorsun? yaptığı birçok programla islamla-müslümanlarla alenen alay etmiş bir adamın cenazesi var diye normal vatandaş rahatsız olmak zorunda mı? o cenazeyse bu da cenaze
    Cevapla
  • bek tek 10 yıl önce Şikayet Et
    KAMBERSİZ DÜGÜN OLMAZ DEMİŞLER :)) ŞHOWMEN SARIGÜLDE ORADAYMIŞ HAHAHAH. Böyle zamanların adamıdır. Cenaze, Dügün, Eglence varsa mutlaka ama mutlaka iki eli kanda dahi olsa SHOWMEN M.SARIGÜL ORADADIR..
    Cevapla
  • MUHAMMET AKSAKAL 10 yıl önce Şikayet Et
    CAHİL MÜSLÜMANLAR. Böyle insanlar olmaz olsun. Cahillik hat safada. Neymiş efendim niye çekim yapılıyormuş.Cenazelere en büyük saygısızlığı sen yaptın. İşte sen zaten şimdiye kadar İslam dinine en büyük zararı veren zihniyetsin. Bunlar kahrolmadan İslam dini nurunu tamamlayamayacak.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
MİT'ten vatandaşlara casusluk uyarısı
Edanur'un ölümünde İBB çalışanı 4 kişiye gözaltı kararı