Oğul Bayraktar'dan ilk açıklama

17 Aralık operasyonu kapsamında gözaltına alınan ve sorgusunun ardından mahkemeye sevk edilen Bakan Erdoğan Bayraktar'ın oğlu Abdullah Oğuz Bayraktar serbest bırakılmasının ardından açıklama yaptı.

GİRİŞ 21.12.2013 03:33 GÜNCELLEME 21.12.2013 03:44

Mahkemece serbest bırakılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın oğlu Abdullah Oğuz Bayraktar adliye çıkışında, "Adalete güveniyoruz. Biz imanlı itikatlı insanlarız. Adalet başka bir şey yok. Aklamaya çalışıyoruz. İftira da yok ortada. Hiçbir şey anlamadık. Allah yardımcımız olsun. Biz her şeye hazırdık zaten. Bu saatten sonra her şeye hazırdık" şeklinde açıklama yaptı.

SEVİNÇ GÖSTERİSİYLE KARŞILANDI

17 Aralık soruşturması kapsamında dün savcılık tarafından mahkemeye sevk edilen Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın oğlu Abdullah Bayraktar'ın da aralarında bulunduğu 14 kişi mahkemece serbest bırakıldı. Adliye önünde bekleyen şüpheli yakınları, kararın ardından sevinç gösterisinde bulundu. Karardan hemen sonra Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'ndan çıkan Abdullah Oğuz Bayraktar, adliye önünde kendisini bekleyen otomobile bineceği sırada basın mensuplarına açıklama yaptı.

"ADALETE GÜVENİYORUZ"

Abdullah Bayraktar, "Adalete güveniyoruz. Biz imanlı itikatlı insanlarız. Adalet başka bir şey yok. Aklamaya çalışıyoruz. İftira da yok ortada. Hiçbir şey anlamadık. Allah yardımcımız olsun. Biz her şeye hazırdık zaten. Bu saatten sonra her şeye hazırdık" diye konuştu.

KALABALIK TEKBİR GETİRDİ

Konuşmanın ardından Bayraktar'ın çevresini saran kalabalık tekbir getirdi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu