ABD elçisinden itiraf gibi şok sözler!

Bir taşla üç kuş vurmayı hedefleyen çözüm ayarlı operasyonun gerçek nedeni yavaş yavaş ortaya çıkıyor.

ABD elçisinden itiraf gibi şok sözler!
ABD elçisinden itiraf gibi şok sözler!
GİRİŞ 21.12.2013 08:30 GÜNCELLEME 21.12.2013 11:51
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Bir grup AB büyükelçisiyle 17 Aralık'ta büyükelçilikte yemekte buluşan ABD elçisi Ricciardone'un "Halkbank konusunu dile getirmiştik. Sonuç alamadık. Şimdi imparatorluğun çöküşünü izleyeceksiniz" dediği iddia edildi.

Star Gazetesi'ni haberine göre; İsrail ve ABD'nin etkili olduğu seçim ayarlı operasyonda Amerikan parmağını bu ülkenin Ankara Büyükelçisi Francis Ricciardone itiraf etti. Ricciardone'un Halkbank'ın yıpratılmasının da hedeflendiği operasyonun bilgisini 17 Aralık'ta Ankara'daki Büyükelçilik binasında bir grup Avrupalı diplomatla buluştuğu yemekte dile getirdiği öğrenildi.

Ricciardone'in "Halkbank konusunu dile getirmiştik. Sonuç alamadık. Şimdi imparatorluğun çöküşünü izleyeceksiniz" dediği bildirildi. Halkbank'ın özellikle İran petrollerinin dünya pazarlarına ulaştırılmasında oynadığı rol ve Tahran ile Batı ilişkilerinin düzelmesinin ardından bu rolün artmasından endişe duyan İsrail'in ve İsrail politikaları çerçevesinde hareket eden ABD'li neoconların rahatsızlıkları çeşitli raporlarla duyurulmuştu.

YORUMLAR 2
  • Hasan KARA 10 yıl önce Şikayet Et
    Şeytan işbaşında. Ricciardone denen siyonist derhal istenmeyen adam ilan edilmelidir. Bir kaç yıl önce bu adamla kriz yaşanmıştı zaten. İki gün önce gelip giden Kohen denen siyonistin Türkiye ziyareti de zaten hayra alamet değil. Artık açıktan hareket yapılıyor ve ülkenin ana muhalefet partisi de bunlarla gönüllü işbirliğinde. Şu iç ve dış düşmanların işbirliğinin bu kadar aleni yapıldığını tarihte okudunuz mu hiç.
    Cevapla
  • Hiçkimse 10 yıl önce Şikayet Et
    Şok olacak bir şey yok.... bazılarının KÖR KALMA inadından başka.. onlarda ÖLÜM ANINDA uyanır gayrı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü