İşler'in oyuncu arkadaşından açıklama

Nejat İşler'in oyuncu arkadaşı Dost Elver, "İnternette yazan her şeye inanmasınlar, abartılı şeyler de yazılıyor. Gidişat iyi" açıklamasında bulundu.

İşler'in oyuncu arkadaşından açıklama
İşler'in oyuncu arkadaşından açıklama
GİRİŞ 20.01.2014 13:05 GÜNCELLEME 20.01.2014 13:05
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Oyuncu Dost Elver, Nejat İşler'in Acıbadem Bodrum Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi görmesiyle ilgili olarak, "İyiye doğru bir gidişat var. Bugün inşallah daha güzel haberler alacağız" dedi.

Elver, hastane girişinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. İşler'in sağlık durumunu öğrenmek için kendisine çok telefon geldiği ifade eden Elver, "Sevenlerine yardımcı olmak adına burada en doğru bilgiyi biz alıyoruz. Sevenlerine şunu söylüyorum: İnternette yazan her şeye inanmasınlar, abartılı şeyler de yazılıyor. Gece itibarıyla kan değerleri normale yaklaştı. İyiye doğru bir gidişat var" diye konuştu.

Bugün güzel bir haber almayı beklediklerini dile getiren Elver, "Bugün inşallah daha güzel haberler alacağız. İstanbul'a gitmesi riskli bir durum. Taşınması sıkıntı olur. O yüzden tedavisine burada devam edilmesine karar verildi" ifadesini kullandı.

"ORGANLARI REAKSİYON GÖSTERİYOR"

İşler'in grip virüsü ile karşı karşıya olduğunu anlatan Elver, şöyle konuştu:

"Bu, İstanbul'da olan bir grip virüsü. Virüsle ilgili bir rahatsızlıktır, başka bir rahatsızlık değil. Virüs vücuda hakim olmuş, onun tedavisi yapılıyor. Karaciğer, siroz ile bir alakası yok. Uyku hali devam ediyor ama tedavinin yöntemi buymuş. Berrak Tüzünataç dün buradaydı. İşler'i sadece ailesi görebiliyor. Organları reaksiyon gösteriyor. Gayet iyi bakılıyor, bugün daha güzel şeyler olacağına inanıyorum. Sevenleri de mutlu olsun."

Yönetmen Murat Şeker ise İşler'e uygulanan tedavinin ardından vücudunun iyi tepki gösterdiğini kaydederek, "Tedaviye vücudunun verdiği tepki pozitif yönde, o yüzden bekliyoruz. Ben kendisini göremedim. Doktorların verdiği son bilgi budur. Herkesten rica ediyorum, dualarını esirgemesin. Annesi, babası, herkes burada. Başka bir hastaneye sevki konusunda bir bilgi yok"

Bu arada hastaneye, dizi ve sinema oyuncusu Gürkan Uygun da geldi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • bekir terzi 10 yıl önce Şikayet Et
    ÇAPULCU. Önce ALLAH Yazmasını öğren. Milletin ciğerini yakanların ciğeri yansın...
    Cevapla
  • Çapul Cu 10 yıl önce Şikayet Et
    Allaktan acil şifaler dilerim... Tez zamanda iyileşirsin umarım yüreği güzel insan...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fed, piyasaların merakla beklediği faiz kararını açıkladı
Gabar’a iki yeni sondaj kulesi geliyor! 40 tır ile taşınacak