Devlet Bahçeli de Öcalan sempatizanı oldu (!)

Montaj yapılarak servis edilen ve hükümet aleyhinde kara propaganda malzemesi olarak kullanılan ses kayıtlarının nasıl hazırlandığını gösteren en büyük örnek Bahçeli'nin Öcalan'la ilgili sözlerini içeren videosu oldu.

GİRİŞ 25.02.2014 11:43 GÜNCELLEME 25.02.2014 14:59
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Dün gece Türkiye Başbakan Erdoğan ile Bilal Erdoğan'a ait olduğu ileri sürülen bir ses kaydı ile çalkalandı. Başbakanlık, kısa süre sonra söz konuşmaların montaj olduğu ve Başbakan'ın o saatlerde bir başka yerde bir başka konuşma yaptığını duyurdu.

KONUŞMALAR MONTAJLANIYOR

Bunun üzerine başlayan montaj tartışmaları farklı bir boyuta taşındı. Kimi konuşmalar, cımbızla çekilmiş gibi montajlandığı takdirde "konuşmayı yapan kişi ile alakası dahi olmayan" konuşmalar ortaya çıkabiliyor. Öyle ki sosyal medya ortamlarında paylaşılan Devlet Bahçeli videosu da bunun en büyük örneği.

BAHÇELİ'YE NELER NELER SÖYLETTİLER

Erdoğan ile oğlunun montajlanan konuşmaları için "Yargıtay Başsavcılığı harekete geçmeli" diyerek kapatma davasını ima eden Bahçeli'yi Türkiye aleyhine konuşturdular. "Ölse dahi Abdullah Öcalan'a övgüler düzmeyecek olan" Bahçeli'ye Türkiye aleyhinde sözler söylettirdiler. Devlet Bahçeli'nin grup konuşmasından kesilerek hazırlanan videoda Bahçeli'nin ağzından aynen şunlar söyleniyor:

"ASIL TERÖRİST TÜRKİYE'DİR"

"Türkiye terörist devlettir. Asıl terörist olan Türkiye devletidir. Apo da özgürlük savaşçısıdır, Önderimizdir. "

YORUMLAR 17
  • demokrat 10 yıl önce Şikayet Et
    ismail doğan bey. bakın ben fethullah gülen ve erdoğana ikisine birden karşı biriyim. çünkü dini kullandılar ve maalesef gelinen nokta bu. hesapları ikisinin de tutmadı ve birbirine düştüler. size açık söylüyorum hepinizin toplamından çok erdoğanı ben seviyorum neden mi adam yaşarken hatasını günahını korkmadan hiç bir menfaat fayda gütmeden aksine büyük bir çoğunluğun da tepkisni çekerek özgürce ifade ediyorum. hatta bir gün beni de alacaklar mı diye şüphelenerek. dini konularda da böyle "alay edici" üstünlük taşlayıcı bilmişlik halleri zihniyetinizi ortaya koyuyor. topyekün mücadele şart anlaşılan o
    Cevapla
  • Adnan T. 10 yıl önce Şikayet Et
    cevap 2. Bir basbakan var ise vede eskilere nazaran en iyi sekilde islami savunuyorsa,bes vakit namazlarini kilmaya calisiyor ve orucunu tutuyorsa her konusmasinda Allah(cc) linin devamli ismini zikrediyorsa,iste o Insana tabi olmak benim icin sereftir ve dinende sizin lideriniz islami savunuyorsa Allah diyorsa onun arkasinda gitmek( hic dinle alakasi olmayan ve devamli sirk kosan,munafik,muslumanin arkasindan gitmekten ) daha iyidir.
    Cevapla
  • Adnan T. 10 yıl önce Şikayet Et
    Cevap. Sayin Recep Tayip Erdogan,su anda dini lider sifati ile Basbakandir,Her kul hata yapabilir,fakat yapilan hata kisiselse o Rabbi ile kul arasindadir Rabbinden af diler o afederse eder etmezse o kendi bilir cunki bizim Rabbimizdir,ama bazilari varki bir hata yapar bunun cezasini butun muslumanlar yada butun vatan ceker tipki lozan anlasmasindaki gibi,simdi burda yapilan bir hata yok ama hatalara dogru gidisat vardi,bunu goren babakanimiz bu zamaninda onlemini almaya calisti,ve bazi millet vekilleride o zatin cok yakin muridi idi ama yapilan oyunu gordu ve 99 derece hemen dondu cunki bu sahis onceden yoledigi sozler onun agzindan kalbinden gelen sozler deyildi,uzaklardan gelen komut ile konusuyordu,son olaylardan once bu millet vekili yanildigini fark etti ve Basbakandan ozur dileyip Olesiyedek yanindayiz dedi, ve onlara rest cekti iste ne olduysa ondan sonra oldu ve olaylar arka arkaya gelmeye basladi,gezi olaylari bu olaylarin en kucuk parcasi idi,Bizlerin dualari Bu vatani korudu.
    Cevapla
  • İsmail DOĞAN 10 yıl önce Şikayet Et
    şirk nedir . burada bazı zevatlar iyice sapıttığı görülüyor ben bunlara şimdi basit basit sorular soruyorum bir Müslüman nasıl şirke düşer. Şirk nedir? bir insanı sevmek şirk midir ? fetulah gülen e bağlanmak onun her dediği doğrudur demek şirk midir ? Recep Tayyip ERDOĞAN ı sevmek onun her dediği doğrudur demek şirk midir? ASIL SORU İslam da devlet başkanına nasıl baş kaldırılır ve ne zaman ondan yüz çevrilir ve onda olman bir hal davranışı bir Müslümana atfen söylemek doğru mudur? Velevki başbakan yolsuzluk yaptı hırsızlık yaptı deniyor ki 2010 dan sonra bunu yaptı biz biliyoruz deniyor peki bu tarih den sonra dershane meselesine kadar niye gık çıkmadı gezi olaylarından hemen sonra İstanbul olimpiyat stadında başbakan birilerini çağırdı çağrılan zatın cevabı mektubu neydi ve ne şekilde cevaplandı AHH AHHH 300 milyar dolar gitti
    Cevapla
  • demokrat 10 yıl önce Şikayet Et
    yusuf yusuf. başbakanın konuşması montaj değil kardeşim, bunu bilimsel olarak ispat etmek mümkün ve ses analizcileri bunu ispat ediyor. bizim kulağımız sahte sesleri anlayamaz ancak bilgisayarları yanıltamazsınız. frekans karşılaştırmalarında birebir aynı sesler ve aynı konuşma içinde geçiyor. Ben senin ahiretin için iyi bir şey söylüyorum islama "benlik" kattınız. bir kişiyi bu kadar aşırı sevmeniz şirktir şirk! açık söylüuorum şirktir. sevginizden dolayı yanlışını göremiyorsunuz kızamıyor eleştiremiyorsunuz. Şirktir bu! bu ümmet aklını başına toplamazsa Allahın gazabına uğrarız ya bu dünyada ya ahirette
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de seçim! Yeni genel başkan belli oluyor! Seçim 2. tura kaldı! İşte oy oranları
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması!