Vali Mutlu'dan Berkin mesajı

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Berkin Elvan için sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında, "Muhterem babası ile dün iki kez taziye ve cenaze töreni için görüştüm. Toprağı bol olsun" ifadelerini kullandı.

Vali Mutlu'dan Berkin mesajı
Vali Mutlu'dan Berkin mesajı
GİRİŞ 12.03.2014 09:55 GÜNCELLEME 12.03.2014 09:56
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Vali Mutlu, Gezi olayları sırasında başına gaz kapsülü isabet eden ve yoğun bakımdaki 269. gününde hayatını kaybeden Berkin Elvan için twitter hesabından mesaj yayınladı. Mutlu, "Rahmetli Berkin Elvan bugün toprağa verilecek. Muhterem babası ile dün iki kez taziye ve cenaze töreni için görüştüm. Toprağı bol olsun" ifadelerine yer verdi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 3
  • kübra ablak 10 yıl önce Şikayet Et
    sorumlusu kendileri. Vali bey görevini yapmış sağ olsun. Ancak bugün Berkin için yas tutanlar ülkeyi kaosa götürmek isteyenler ve o yavrucağın ölümüne sebep olanlarda kendileridir. devletimizin asla bir sorumsuzluğu yok bu işler de. İftiralarla kendi verdikleri zararları örtbas ediyorlar. Timsah gözyaşları bunlarınki
    Cevapla
  • Erhan ACUN 10 yıl önce Şikayet Et
    Toprağı bol olsun.. Herkes için kullanılabilir toprağı bol olsun demek kabri geniş olsun manasında hani derler ya Cehennemlik kişileri kabir daralarak sıkıştırır. Bizde ölen her kim olursa olsun Cehennemlik ya da Cennetlik olduğunu bilemeyeceğimiz için toprağı bol olsun diyoruz.
    Cevapla
  • Ferhan Maviengin 10 yıl önce Şikayet Et
    Toprağı bol olsun mu?. Gayrı müslim miydi Berkin de "Toprağı bol olsun" diyorsunuz?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'i korku sardı: Netanyahu her kapıyı çalıyor Biden sessiz...
TFF 2. Lig'de ilginç maç! Beraberlik yetiyordu: İki takım da şut çekmedi