Bakan Yılmaz'dan 'Berkin' açıklaması

Milli Savunma Bakanı Yılmaz, "Berkin Elvan'a yapılanlar yanlış" açıklamasını yaptı.

Bakan Yılmaz'dan 'Berkin' açıklaması
Bakan Yılmaz'dan 'Berkin' açıklaması
GİRİŞ 12.03.2014 11:00 GÜNCELLEME 12.03.2014 11:03

Milli Savunma Bakanı Yılmaz, "Berkin Elvan'a yapılanlar yanlış. Allah ailesine sabırlar versin. Hiçbir şekilde tasvip edebilmemiz mümkün değil" dedi.

Milli Savunma Bakanı Yılmaz, Ardahan'da Kaptanpaşa Mahallesi'ndeki Aziziye Kışlası'nı ziyaret etti. Vali Seyfettin Azizoğlu, 25. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Yüksel Durak, AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, Belediye Başkanı Faruk Köksoy ve diğer yetkililerle birlikte kışlada incelemede bulunan Bakan Yılmaz, kışlanın Ardahan'a kazandırmak amacıyla sivile dönüştürülme çalışmalarının olduğunu söyledi. Sivile dönüşmesiyle birlikte Ardahan'a bir güzellik katacağını belirten Bakan Yılmaz, "Ardahan'ın güzel bir yerini Ardahan'a kazandırmak istiyoruz. El ele valimiz ile milletvekilimiz ile inşallah Ardahan'ın hizmetine koymak istiyoruz. Silahlı kuvvetlerimize teşekkür ediyoruz bu zamana kadar korudukları için. genelde onların olduğu her yer hem korunuyor, hem de gelecek nesillere devrediliyor. Eğer burada silahlı kuvvetlerimizin bir birliği olmasaydı Aziziye kışlamız, bilin ki birçok taşını alıp başka yerde kullanmış olurdu. o bakımdan ben kendilerine teşekkür ediyorum, inşallah burayı uygun bir zamanda Ardahan'ımıza kavuşturmuş oluruz. Karşıda kale hemen önünde kura nehri, bence bu bölgenin de en güzel bir yeri hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu.

BERKİN ELVAN'IN ÖLÜMÜ

Bakan Yılmaz, İstanbul'da hayatını kaybeden Berin Elvan için çok üzüldüklerini ifade ederek, "'Allah mekânını cennet etsin. Berkin Elvan'a yapılanlar bir yanlış Allah Ailesine sabırlar versin. Hiçbir şekilde tasvip edebilmemiz mümkün değil. Ülke bazında hareket etmek lazım. Kendi nefsine ne istiyorsan başkaları için de onu iste. Kendi nefsine ne istemiyorsan, onu da başkaları için iste. Benim de 14 yaşında çocuğum var. Dolayısıyla hiç yapılacak bir şey mi? Allah sabırlar versin" diye konuştu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
TFF 2. Lig'de ilginç maç! Beraberlik yetiyordu: İki takım da şut çekmedi
AK Parti yerel seçimlerde neden oy kaybetti? İşte en çok verilen cevap