Önder Aytaç serbest bırakıldı

Dün gözaltına alınan Önder Aytaç ifade vermesinin ardından serbest bırakıldı.

Önder Aytaç serbest bırakıldı
Önder Aytaç serbest bırakıldı
GİRİŞ 29.03.2014 11:44 GÜNCELLEME 29.03.2014 15:46
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Dışişleri Bakanlığı'ndaki dinleme skandalıyla ilgili önceden tahmin yürüten ve daha sonra gözaltına alınan gazeteci ve akademisyen Önder Aytaç öğle saatlerinde serbest bırakıldı. Aytaç'ın ifade verdiği öğrenilirken, emniyet yetkililerinden herhangi bir açıklama yapılmadı.

OPERASYON İDDİASINDA BULUNMUŞTU

Önder Aytaç, Samanyolu TV'de 26 Mart 2014 tarihinde yayınlanan "Yakın Gelecek" programında Türkiye'nin Suriye'ye askeri bir operasyon yapmaya hazırlandığını öne sürmüş, "Seçim öncesi Süleyman Şah Türbesi üzerinden algı operasyonu yapılacağı" iddiasında bulunmuştu.

YORUMLAR 6
  • YILMAZ BABUTCU 10 yıl önce Şikayet Et
    ..müneccim . Ekrem Dumanlı gibi buda keramet gösterenlerden, çok sıkı fıkı olduklarından, müneccimlik KK yada bulaştı, önceden biliyorlar, ayrıca TANER isimli yorumcuda, tıpkı klik abileri gibi korku pompalamaya başlamış, AK PARTİ devr-i iktidarında sadece inananlar değil,inanmayanlarda kısacası hiç bir insanın yönetimden zarar görmesi mümkün değildir,tabii rahat durmaz güneydeki ülkenin hesabına devletine zarar vermezsen,kimse zarar görmez bunu en iyi bilenlerden başörtülü insanımızdır..
    Cevapla
  • Nurettin Yılmaz 10 yıl önce Şikayet Et
    taner bey bir dakika..... O nasıl ifade öyle. Tabanın ne olduğunu herkes biliyor. Toplanacak olanlar imamlar, abiler, kopya sorusu verenler, dinleme yapanlar, uydurma örgüt çıkaranlar... Zaten bunlar da kaçmaya başladı...
    Cevapla
  • GOK YELELİ AGOP 10 yıl önce Şikayet Et
    BU DAHA BAŞLANGIÇ BAKALIM SIRADA KİM VAR !. Kim bilir nasıl terletmişlerdir sorguda :))
    Cevapla
  • AHMET CELİK 10 yıl önce Şikayet Et
    taner kardeşe. siz chp yada mhp ye oyverin gerçek müslüman onlar başörtüsü zulmu falan olmaz. zaten bu güne kadar böyle birşeyde olmamıştır değilmi? aklını peynir ekmekle yiyen bu inanır bu zırvalara hizmetdediğiniz şeye her geçen gün nefret büyüyor görmüyormusunuz çıkarın kafanızı kumdan artık.
    Cevapla
  • Taner 10 yıl önce Şikayet Et
    Seçimden sonra. hizmet sevdalısı türbanlı bacılarımızı içeri almaya başlayacaklar heralde. Başörtüsü, gerçek zulümü o zaman görecek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Putin'den dikkat çeken atamalar: Savaş yeni bir evreye geçiyor!
ABD ve İran'dan gizli toplantı