Başbakan Erdoğan bugün Soma'ya gidiyor

Başbakan Erdoğan, Manisa'nın Soma ilçesinde maden ocağında meydana gelen trafo patlaması nedeniyle çıkan yangın sebebiyle Arnavutluk'a yapacağı ziyareti erteledi. Bugün Soma'ya gitme kararı aldı.

Başbakan Erdoğan bugün Soma'ya gidiyor
Başbakan Erdoğan bugün Soma'ya gidiyor
GİRİŞ 13.05.2014 22:59 GÜNCELLEME 14.05.2014 09:25
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Başbakanlık'tan yapılan yazılı açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Başbakanımız Sayın Recep Erdoğan, Manisa'nın Soma ilçesinde yaşanan elim facia nedeniyle Arnavutluk'a yapacağı ziyareti ertelemiş bulunmaktadır. Sayın Başbakanımız, bu akşam Keçiören'deki ikametine intikali sonrasında Arnavutluk Başbakanı Sayın Edi Rama ile bir telefon görüşmesi yaparak, Türkiye ile Arnavutluk arasında "Stratejik Ortaklık ve Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi (YDİK) Kurulmasına İlişkin Ortak Açıklama" metnini imzalama ve ilk toplantısını gerçekleştirme amacıyla 14 Mayıs 2014'te Tiran'a yapılması planlanan ziyaretin Soma'da yaşanan elim hadise nedeniyle bir başka tarihe ertelenmesinin daha uygun olacağını ifade etmişlerdir. Arnavutluk Başbakanı Rama ise Soma'daki facianın kendilerini de derinden üzdüğünü belirterek, Arnavutluk halkı adına, faciada hayatlarını kaybedenlerin ailelerine taziye, yaralananlara şifa, kurtarma çalışmaları için de başarı dileğinde bulunmuştur."

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 2
  • Aziz AKBIYIK 9 yıl önce Şikayet Et
    Başımız Sağolsun Başkanım. Ölenlere yüce Allah cc. dan rahmet geride kalan ailelere sabır niyaz ederim.
    Cevapla
  • egeli ciftci 9 yıl önce Şikayet Et
    BAŞBAKAN BÖLE OLUR İŞTE. daha önceki yıllardada zonguldakda maden ocağına inmişti.halkın adamı halkıyla beraber.her daim duacınım
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ankara'da sağanak şiddetlendi: Meteoroloji'den 14 il için kuvvetli yağış uyarısı!
Son dakika: Erdoğan ile Bahçeli arasındaki sürpriz görüşme sona erdi!