Soma'da 150'den fazla madenci kurtarılmayı bekliyor

Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen maden ocağı kazasında resmi rakamlara göre 150'den fazla işçi kurtarılmayı bekliyor.

Soma'da 150'den fazla  madenci kurtarılmayı bekliyor
Soma'da 150'den fazla madenci kurtarılmayı bekliyor
GİRİŞ 14.05.2014 01:51 GÜNCELLEME 14.05.2014 11:14
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Manisa'nın Soma ilçesinde yaşanan maden ocağı kazasının bilançocu belli oldu. Enerji Bakanı Taner Yıldız arama kurtarma ekiplerinin ulaştığı resmi rakamları açıkladı. Bakan Yıldız, Soma'da 201 işçimizin hayatını kaybettiğini, 1'i ağır 76 yaralının olduğunu söyledi.

150'DEN FAZLA İŞÇİ KURTARILMAYI BEKLİYOR

Enerji Bakanı Taner Yıldız olay sırasında 787 işçinin içeride olduğunu duyurdu. 370 kişinin kurtarıldığını belirten Yıldız, ölü sayısının yükselmemesi temennisinde bulundu. İçeride hâlâ kurtarılmayı bekleyen 150'den fazla  işçi var.

YORUMLAR 1
  • Nami IŞIK 9 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye Mühendisler odaları ne iş yapar. Türkiyede meslek orgutleri ve mühendisler odalarının siyasetle uğraşmayı bırakıp bu tür yerlerde kazaları önlemenin yollarını araştırmaları gerekmezmi ve yetkilileri yönlendirmeleri gerekmezmiydi? Yerin metrelerce altında her an patlama riski olan trafonun ne iş vardı bu hangi standartlara uyuyo,, merak ed'yorum. Bu trafonun oraya neden kondu? Yok sa bizmi bilmiyoruz trafolarin bir gun patlayabilecegini
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Antalya'da mayıs ayında kar sürprizi
Belçika Prensi Laurent'in Erdoğan ve Türkiye sözleri! Hayranlığını gizleyemedi