Özdil'den tepkilere cevap: Vız gelirsiniz

Soma'daki ölen madenciler için "müstahaktır" ifadesini kullanan Yılmaz Özdil, gelen tepkiler üzerine meydan okudu.

Özdil'den tepkilere cevap: Vız gelirsiniz
Özdil'den tepkilere cevap: Vız gelirsiniz
GİRİŞ 18.05.2014 12:58 GÜNCELLEME 19.05.2014 01:02
Bu Habere 55 Yorum Yapılmış

Hürriyet gazetesi yazarı Yılmaz Özdil'in Soma'daki maden faciayla ilgili 'Ölen işçiler AKP'nin parayla mitinge taşıdığı işçilerdi. Olan biten müstahaktır denilebilir. Türkiye Tayyip Erdoğan ile layığını bulmuştur' sözleri büyük yankı yapmıştı.

"VIZ GELİR, TIRIS GİDERSİNİZ"

Özdil, büyük tepki çeken bu sözlerin ardından bugünkü köşe yazısının altına yazdığı not şöyle:

'Susalım, pısalım, yazmayalım diye iftira üstüne iftira atıyorlar, kendi söylediklerini bize mal ediyorlar, sakalından utanmayanlar tescilli yalanlarıyla kimvurduya gidelim diye hedef gösteriyorlar. Topluca cevap veriyorum... Dünya tarihi sizin kadar ahlaksız bir medya kadrosu görmedi, biz sadece zeybek oynarken diz çökeriz, vız gelir tırıs gidersiniz.'

YORUMLAR 55
  • Abdulhamidhan 9 yıl önce Şikayet Et
    Bizde zeybek çalarız.. Biz zeybek oynamadığımız için hiçbir zaman diz çökmeyiz.Bizde zeybek çalar diz çöktürürüz çünki biz halkız senin ne olduğun belli.Halktan kopuk halkcılar.
    Cevapla
  • mustafa yavuz 9 yıl önce Şikayet Et
    kendisi gibi düşünmeyenlere hakareti hak olarak gören bir zihin yapısı ilkel bir zihin. yapısıdır. insan herkesin kendisi gibi düşünmesini arzu edebilir. lakin herkes benim gibi düşünmüyor diye farklı düşünenler için ölümü bile "müstehak" görürse bu aydınlıkla bağdaşmaz. daha da ötesi insanlıkla da bağdaşmaz. farklı düşünenlere kin beslemek,onların ölmelerini "müstehak" görmek, acziyettir, zavallılıktır ve bağnazlıktır.
    Cevapla
  • Sezayi Akay 9 yıl önce Şikayet Et
    Sen herşeye müstehaksın. sende kimsin???? sen zırvalayan zavallı birisin.
    Cevapla
  • Abdurrahman Çete 9 yıl önce Şikayet Et
    BİR GÜN TAM SUSAR.. Mahallamizde bir evin bahçesinde eksik olmayan şımarık bir köpek,bahçenin önünden geçen herkese havlar dururdu. Bir gün nasıl olduysa bahçenin kapısı açık olduğundan dışarı çıkan köpek bahçenin dışında her geçeni havlayarak ve üzerine koşarak korkutuyordu.Haddini bildirmenin tam zamanıydı.Bu nedenle hiç kaçmadan bahçenin önünden geçerken havlayarak üzerime geldiğinde tam ağzına bir tekme yeyince mızıklayarak kaçtı.O günden sonra bir daha kimseye havlayamadı. Elbette,Bir gün birileri gereken cevabı verince tam susar.
    Cevapla
  • mermus 9 yıl önce Şikayet Et
    sermayenin çöplüğüne izmir marşı ile geldin ama. bu millet senin gibileri tarihin çöplüğüne mehter marşı ile gönderir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İran'dan ateşkes açıklaması
Şoför 'Görmedim' demişti! İşte kadının otobüsün altında kalarak can verdiği görüntüler