Okmeydanı karıştı polis havaya ateş açtı

Okmeydanı'nda çıkan olaylar sırasında göstericiler polisin “akrep” adı verilen zırhlı aracına molotofkokteyli attı. Alev alan aracı kullanan polis memuru havaya ateş açtı.

GİRİŞ 22.05.2014 12:12 GÜNCELLEME 22.05.2014 15:53
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Okmeydanı Şark Kahvesi önünde toplanan bir grup Soma maden ocağı faciasını bahane ederek korsan gösteri düzenlemek istedi.

Yüzleri maskeli grup, sloganlar attı. Ardından yola barikat kuran ve çevreye gelişi güzel saldıran göstericiler, polisin biber gazıyla yaptığı müdahalenin ardından ara sokaklara dağıldı.

Ara sokaklarda devam eden olaylar sırasında yüzleri maskeli grup molotofkokteylleriyle polise saldırdı. Bu sırada polisin "akrep" adı verilen zırhlı aracına molotofkokteyli isabet etti. Polis aracı alev alırken, araçtan inen polis memuru havaya ateş açtı. Araçtaki yangın, bidonlardaki suyla söndürüldü.

Okmeydanı'ndaki gerginlik devam ediyor.

YORUMLAR 5
  • Adnan T. 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah belanizi verir.. Sizler bu olaylari cikaranlar sizde hic vicdan yok ve sizler israilin ve baska ulkelerin kuklalarisiniz,Yazik siz molotof atarken insanlari diridiri yakmaya calisirken,polis size bir sey yaptiginda avaz avaz bagiriyorsunuz nerde insan haklari diye,peki sizin bu yaptiklariniza insan hakkimi diyorlar,molotof atarak bir cani yakarak yok etmenin adi insanlikmi,sonra size polis gaz attiginda iste polis guc kullaniyor diyorsunuz,bana kalsa tipki israilin yaptigi gibi sizi kus gibi tek tek avlarim,sizin bu yaptiklarinizi bir Amerikada yada avrupa ulkelerinde yapsaniz sizi polisler vururdu yazik Siz kendinizi insan saniyorsunuz,size aciyorum Seytanin usaklari.
    Cevapla
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    Bunları alıp somaya madene kapatmak lazım?.... .....Geberip gitsinlerki buşuna havayı solumasınlar? ,Dünya nimetlerinden faydalanıp daha fazla ziyan etmesinler?..
    Cevapla
  • SONYOLCU 9 yıl önce Şikayet Et
    Neden havaya. Dağdakilerden farkı neki
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    oralarda esnaf olaydım bir ikisini bacağindan vururdum !. bu hainleri ülkemizden yok etmekten başka çaresi kalmadı ! hatırlayın fransada bir kaç gün ard arda araçları yakanlardan birkaçını fransız polisi vurmuştu, Brezilyadada Polis silah kullanıyor ! Ardından alevi ana babalar ağlamasın boşuna ! çocuğunuza sahib çıkın !
    Cevapla
  • Kamil CANDAN 9 yıl önce Şikayet Et
    Hepsini alın yargıya teslim edin!. Yargı da gereğini yapmalıdır! Yoksa bu bozgunculukların ve müfsidliklerin sonu gelmeyecek. Ceza ve yaptırım yoksa suç artarak devam eder.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Merkez Bankası anketi açıkladı: İşte yıl sonu dolar ve enflasyon tahmini
Kadından 8 yaşındaki kızı için çirkin ifadeler! Canlı yayında gözaltına alındı