Uzmanlardan ilk yorum: Devam edecek

Deprem sonrası uzmanlardan da ilk açıklamalar gelmeye başladı.

Uzmanlardan ilk yorum: Devam edecek
Uzmanlardan ilk yorum: Devam edecek
GİRİŞ 24.05.2014 13:17 GÜNCELLEME 24.05.2014 15:10
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Deprem Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, "Bu deprem sürpriz değil. 15-20 km'lik kırık oluşmuş olabilir. Öncü deprem gibi gözükmüyor." dedi.

İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Oğuz Gündoğdu, Ege Denizi'ndeki depreme ilişkin, "Sürpriz değil, Marmara'yı da böyle direkt tetikleyip harekete geçirecek özelliği yok" dedi.

Deprem Uzmanı Prof. Dr. Şener Üşümezsoy,'' Küçük artçı depremler olabilir" dedi.

UDİM Müdürü ve Deprem Uzmanı Prof. Dr. Doğan Kalafat, "Deprem büyük bir alanda hissedildi. Kuzey Ege en aktif yerler arasında" dedi.

Uzman görüşüne göre bundan sonra da artçılar olmaya devam edecek. Büyüklükleri ise 6.4'ü aşmayacak.

YORUMLAR 1
  • metin akdağ 9 yıl önce Şikayet Et
    NE UZMANI YAAA! BUNLAR UZMAN DEĞİL, HEPSİ BİRER AZMAN!!!. ADAMLAR İYİCE AZDILAR! O KADAR DARBE GİRİŞİMİ OLDU İKTİDAR YIKILMADI, BARİ KUDRET ELİ İLE YIKILSIN DİYE TV LERDE BOY GÖSTERİP TEMENNİLERİNİ İFADE EDİYOR HEPSİ! BİRİ ÇIKMIŞ; "bu ardçılar 3-5 ay daha sürer" diyor. Ötekisi çıkmış; "bu deprem büyük depremin habercisi!" deyip milleti galeyana getiriyor. bir tanesi çıkmış; "Pensilvanyanın bedduası tuttu!" diye twitler atıyor! Yeter be! Nedir bu vatan hainliği arkadaş! Şu memlekette bi tane doğru dürüst bilim adamı yok mu???? HANİ UTANMASALAR; BU DEPREMİN SORUMLUSU OLARAK DA AK PARTİ Yİ GÖSTERECEKLER!!! AYIP YA! BU KADAR MI ŞEREFİNİZİ ONURUNUZU İNSANLIĞINIZI KAYBETTİNİZ!!!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar duyurdu! Türkiye ve ABD arasında dev LNG anlaşması imzalandı
Fenerbahçe'den Fransa'da büyük zafer!