İstanbul'da trafik kilitlendi

Etkili olan yağış nedeniyle birçok yerde trafik durma noktasına geldi.

İstanbul'da trafik kilitlendi
İstanbul'da trafik kilitlendi
GİRİŞ 07.08.2014 16:45 GÜNCELLEME 08.08.2014 00:45

İstanbul’da adeta gece oldu. Şiddetli yağış her dakika etkisini arttırarak sürerken Atatürk Havalimanı’nda tüm kalkışlar olumsuz hava nedeniyle durduruldu. İBB Trafik'ten alınan bilgiye göre, özellikle çevre yoluna bağlantı yollarında ve ara sokaklarda trafik durdu. Boğaziçi Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde sürücüler mahsur kaldı.

Etkili olan yağış nedeniyle birçok yerde trafik durma noktasına geldi.  Saat 16.10 itibari ile İBB’nin yoğunluk haritasında trafik böyle görüntülendi. Siteye yoğunluk nedeniyle erişimde güçlük çekiliyor.

E-5'TE 6 ARAÇ BİRBİRİNE GİRDİ!

Havanın kararmasıyla sokak lambalarının yandığı kentte, trafikteki araçlar da farları açık seyahat ediyor. Küçükçekmece E5 karayolunda sağanaktan dolayı yaklaşık 6 aracın karıştığı hasarlı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Avcılar'da bazı rögarlarda aşırı yağmur nedeniyle taşkınlar meydana geldi. Su birikintilerinden dolayı araçlar yol almakta zorlanırken, trafik oldukça ağır ilerliyor. Yağmura hazırlıksız yakalanan bazı vatandaşlar, köprü ve saçak altlarına sığınarak yağmurdan korunmaya çalışıyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başkan Altay: "Konya’yı Türkiye’nin en akıllı şehirlerinden birisi yapacağız"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Batı'ya rest: Hepsi örtbas ediliyor!