Öcalan'dan Kobani açıklaması!

Abdullah Öcalan'ın kardeşi Mehmet Öcalan, ağabeyi ile görüşmesinin ardından açıklamalarda bulundu.

Öcalan'dan Kobani açıklaması!
Öcalan'dan Kobani açıklaması!
GİRİŞ 06.10.2014 19:07 GÜNCELLEME 06.10.2014 19:22
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Öcalan, ''Kobani ile ilgili görüştünüz mü?'' sorusuna, ''Ağabeyimin görüşü şu; sonuna kadar Kobani'deki insanlarımız direnecekler. IŞİD'in olduğu yerde ve Kürtlerin yaşadığı bölgelerde, nerede IŞİD varsa sonuna kadar onlarla mücadele edilecektir. Sonuna kadar direneceğiz, yani IŞİD'e hiçbir taviz vermeyeceğiz. IŞİD yapay bir örgüttür, IŞİD'i destekleyen hükümetler ve insanlara yarın IŞİD büyük sorun olacak. O tepki onlara da olacaktır. Demokratik ülkelerden eğer kim bu IŞİD'i destekliyorsa, o en büyük zararı o ülkeye veriyor. IŞİD'e sonsuza kadar direneceğiz, direnmek zorundadır halkımız'' yanıtını verdi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • nizam-ı cedit 9 yıl önce Şikayet Et
    Sanki PKK PYD sütten çıkma ak kaşık!. pürü pak canım.. biz de keriziz, enayiyiz, biz bunları anlamayacak kadar kör cahiliz. laf oyunlarını bilmiyoruz ya.. geçti borun pazarı yavrum. herkes bilinçlendi; herkes okuyor, görüyor, yorumluyor her şeyi... PKK 'nın niye kurulduğunu, Kürtlerin sorunları üzerinden bölücülük yaptığını, amaçlarının Müslüman Kürtleri sindirmek, korkutmak, Doğu'dan silmek olduğunu da biliyoruz. meydan bölücülere kalsın, herkes Kürtlere düşman olsun ki Türk-Kürt çatışması yaşansın diye de bekliyordunuz yıllarca.. bu adam kendini bulunmaz hint kumaşı zannediyor. iyi ki burası Suriye değil, Irak değil, İran değil... siz bu derin okumaları yapamazsınız kardeşim!
    Cevapla
  • kartal tibet 9 yıl önce Şikayet Et
    yapacak başka bir şeyiniz yok ki zaten. kandil bile gidip ayn el araba yardımcı olmuyor iken ancak direnirsiniz. Türkiye'de ki bazı pkk yandaşları da olay çıkarır, molotof atar, yakar yıkar. Türkiye gibi bir ülkenin bile kıymetini bilmezsiniz. Ayn el arabdan kaçar beğenmediğiniz Türkiye'ye sığınırsınız.
    Cevapla
  • ekgelir1 .tk 9 yıl önce Şikayet Et
    Sanki PKK çok masum. "IŞİD yapay bir örgüttür, IŞİD'i destekleyen hükümetler ve insanlar ..." demiş. PKK yapay değil mi? Türkiye ilerleyemesin diye kurulmadı mı? PKK'yı destekleyen Almanya, Amerika, Fransa vs gibi ülkeler yok mu?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Putin'den üst düzey atama kararları! Şoygu'ya yeni görev
Belçika Prensi Laurent'in Erdoğan ve Türkiye sözleri! Hayranlığını gizleyemedi