Diyarbakır'da çirkin saldırı

Diyarbakır'da yol kapatıp, gösteri yapan gruplar polislerle çatıştı.

GİRİŞ 07.10.2014 12:17 GÜNCELLEME 07.10.2014 13:19
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Diyarbakır’da gösteri yapan gruplar kent merkezindeki Ofis Semti’nde bulunan banka şubelerine saldırdı. Taş ve sopalarla bankalara ait ATM’lere zarar veren göstericilere polis, tazyiklu su ve gaz bombası ile müdahale etti.

ATATÜRK BÜSTÜNE ÇİRKİN SALDIRI
Bu arada Ofis Semti’nde bulunan bir öğrenci yurdundaki Atatürk büstü bir grup genç tarafından binadan aşağıya atıldı.

Sandalyelerin de pencelerden aşağıya atıldığı yurttaki öğrencilere ve aşağıda bulunan göstericilere polis müdahale ederek dağıttı.

YORUMLAR 8
  • Serdar Elmas 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu vatanı sahiplenin. Ya bu topraklardan gidin yada bu toprakları sahiplenin ikisini de yapamayan tipler bunlar güya hassasiyetlerimize saldırıyorlar ben de sizi provoke edeyim; GÜCÜNÜZ HEYKELE Mİ YETİYOR?
    Cevapla
  • melih arslan 9 yıl önce Şikayet Et
    ..... Amerikaya ozenecekseniz madem, Amerikanin suc ve sucluyla mucadele yasasini alin uygulayin. En ufak bir tehdit aninda adami alninin ortasindan vururlar. Kaldi ki belediye otobusu yakacaksin, polis taslayacaksin, atm soyacaksin...Adami dogduguna pisman ederler, pisman olmasin diye de direk ugrasmadan obur tarafa yollarlar. Turkiyede de bu yapilmali. Bir an once yasalar degistirilmeli. Bakin o zaman herkez kuzu kuzu nasil yasalara uyuyor. Yasalar insanlar icindir. Keyfilige izin olamaz.
    Cevapla
  • Burak Hakan 9 yıl önce Şikayet Et
    murat ethem cevap. Eee ne demek istiyon sen simdi bu PKKli Terroristlerin iyi yanlarini mi arastiralim?
    Cevapla
  • murat ethem 9 yıl önce Şikayet Et
    HZ MUHAMMED VE KÖPEK LEŞİ. hz muhammed ile bir grup sahabe bir köpek leşinin yanından geçerken sahabelerden birisi leşin iğrenç kokusundan, diğeri mide bulandıran kanından, diğeri irininden şikayet ederken resullullah şu köpeğin dişlerine bi bakın inci gibi beybeyaz deyip farklı bi açıdan bakıyor...
    Cevapla
  • orjinal305 9 yıl önce Şikayet Et
    Atatürk ü putlaştırmanın alemi yok. Ama yine de ülkemiz için çok önemli işler yapmış bir devlet büyüğünün maneviyatına yapılanları kınıyorum . Ayrıca bu işi hoş gören insanları da kınıyorum . Ülkemizin geçmişinde çok büyük yeri olan insana yapılanı haklı gören bir zihniyetin Türklükle alakası olamaz . Bu nasıl bir nefret tir ya . Bu tür insanlardan her türlü vatan hainliği beklenir . Bu saldırıyı gerçekleştirenler de insanlıkla alakası olamaz !!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'in Refah'tan sonraki hedefi ortaya çıktı! Mısır kuşatılıyor
96 yaşındaki anne ömrünü engelli oğullarına adadı: 60 yıldır bebek gibi bakıyor