Kobani bahanesiyle kuyumcu soydular

Siirt'te Kobani protestolarını bahane eden göstericiler kuyumcular çarşısında bulunan 3 kuyumcuyu soydu.

Kobani bahanesiyle kuyumcu soydular
Kobani bahanesiyle kuyumcu soydular
GİRİŞ 08.10.2014 09:02 GÜNCELLEME 08.10.2014 09:02
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Siirt'te terör örgütü IŞİD'e tepki bahanesiyle düzenlenen izinsiz gösteriler sırasında bir grup gösterici kuyumcular çarşısında bulunan 3 kuyumcuyu soyarken 1 kuyumcu dükkanını soyma girişiminde bulundular.

ALTINLARLA KAYIPLARA KARIŞTILAR

Siirt'te devam olaylar sırasında Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Kuyumcular çarşısında bir grup gösterici tarafından 3 kuyumcu dükkanı soyuldu. Dükkanlarda bulunan kilolarca altınları aldıktan sonra kayıplara karışan soyguncuların yakalanması için çalışma başlatıldı.

BOŞ KOVANLAR BULUNDU

Siirt'te terör örgütü IŞİD'e tepki bahanesiyle düzenlenen izinsiz gösteriler sırasında caddelerde kurulan barikatları polis temizledi. Göstericiler tarafından kullanılan silahlara ait uzun namlulu boş kovanlar bulundu.

YORUMLAR 2
  • Hamza Karaaslan 9 yıl önce Şikayet Et
    ismail . fakat dikkat et örgütün gözündesin adamlar senin gibileri desifre edince katlediyor Kürt halkinin samimiyetini gören Türkler sizden destegini esirgemez vesselam
    Cevapla
  • ismail 9 yıl önce Şikayet Et
    kobani bahane.... soyğun şahane...bir kürt olarak bin yıldır neden devlet olamadığımızı daha iyi anlıyorum. bırakın devlet olmayı adam bile olamayız..işdin yaptığı terür de peki bu ne..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'den 30 milyar dolar çalıyorlar!
Vatandaşa satmayıp stokluyorlardı! Sektörde 2024-2025 için kötü haber geldi!