Cem Garipoğlu'nun ailesi Adli Tıp'ta

Cem Garipoğlu'nun anne ve babası, Adli Tıp Kurumu'na DNA örneği verdi.

Cem Garipoğlu'nun ailesi Adli Tıp'ta
Cem Garipoğlu'nun ailesi Adli Tıp'ta
GİRİŞ 15.10.2014 12:17 GÜNCELLEME 15.10.2014 12:19
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Münevver Karabulut'u öldürmekten 24 yıl hapis cezasını çarptırılan ve kaldığı Silivri 5 No'lu Cezaevi'nde intihar eden Cem Garipoğlu'nun anne ve babası, Adli Tıp Kurumu'na DNA örneği verdi. Örnekler, Cem Garipoğlu'nun DNA profili ile karşılaştırılacak.

Münevver Karabulut'un ailesinin başvurusu üzerine Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebiyle alınan mahkeme kararı doğrultusunda, Cem Garipoğlu'nun annesi Tülay Makbule Garipoğlu ve babası Mehmet Nida Garipoğlu, sabah saatlerinde Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu'na geldi.

Kurumda yarım saat kalan Garipoğlu çiftinden, DNA analizi için kan ve tükürük örneği alındı.

Örnekler ile intihar eden Cem Garipoğlu'ndan alınan DNA profili, Adli Tıp Kurumu Biyoloji İhtisas Dairesi'nde karşılaştırılacak.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 8
  • Mehmet ünsal 9 yıl önce Şikayet Et
    boş insanların boş işleri. insanlar ibret alacağı yerde, herkes sütten çıkmış kaşık gibi. herkes kendi elinin kirini yıkasın önce. her birey hakim olmuş avukat ceza veren verene. bir insanın katilden yada kurban olmaktan tek farkı henüz olmuş olmamasıdır (cümlemizi Allah c.c. korusun inşallah). millet tv programlarına kızıyorda ülke insanları zaten o programda gibi farkında değil. Yazıklar olsun be. Allah c.c. tüm ümmeti Muhammed' i ısla etsin inşallah. amin.
    Cevapla
  • MUHAMMET AKSAKAL 9 yıl önce Şikayet Et
    BU KADARI YETER ARTIK. Bir babanın suçunu çocuğu çekmeyceği gibi bir çocuğun suçunuda babası annesi çekmemeli. Tamam katılıyorum çocuğunu sorumsuz yetiştirmiş, yediği önünde yemediği arkasında anlayışı hakim olmuş, şımartmışta şımartmış. Ahkam kesenlerin çocuklarınında ne mal olduğu ortada. Esenlerde, bağcılarda,güngörende,gaziosmanpayada, sultanbeylide,ümraniyede,pendikte,kartalda, daha aklınıza neresi gelirse caddeler sizin çocuklarınızla dolu ama görüyorum hiçbirinin birbirinden farkı yok ya bunu kabul edin yada bu caddeleri dolduran serseri kılıklı insanların uzaydan geldiğini iddia edin. Anneside babasıda yeterince üzüldü yıprandı isimleri rezil rüsva oldu zarar ettiler vs. çocuklarındanda oldular ama artık üstlerine yeter gitttiniz ne yapsınlar onlarda mı intihar etsinler. Kimse lise öğrencisi kızın elalemin erkeğinin kucağında diskolarda , gece aleminde , milletin evinde ne işi olduğunu sorgulamıyor. yaptığınız ayıp
    Cevapla
  • Melis 9 yıl önce Şikayet Et
    Anam mı Bacım mı? . Bu kadar kuruntu yapılmasının anlamı nedir onu anlayamadım :) Elinize ne geçecek ha kaçtı kaçırıldı ha da intihar etti bu kadar bağlayacak sebep ne yani :)
    Cevapla
  • seyfettin 9 yıl önce Şikayet Et
    ben bu filme inanmıyorum. arkadaş güldürmeyin adamı... adli tıpta değil miydi zaten bu adamın cesedi, hani adli tıptayken çekilmiş fotoğrafılar..... çok mu zor, cem garip zaten yaşıyorsa, numune kabına cem den aldıkları örnekleri koyarlar, anne ve babasından aldıkları örneklerle örtüşüyor diye de rapor yazarlar olur biter... Bu adli tıp, Özal'ın vücudunda zehir var ama zehirlenme yok diyen adli tıp değil mi? salak mı zannediyorsunuz milleti......
    Cevapla
  • Nuri DEMİR 9 yıl önce Şikayet Et
    adli tıp kurumuna güvenim sonsuz deeermişiiim!!. Cinayet sürecinde acaba o mu yaptı falan derken defalarca rapor değiştiren kurum bu değilmiydi (yok masada başka örneklerle karışmış falan türlü türlü bahaneler)...yada özalın mezarı açıldıktan sonra güçlü zehir bulguları var deyip sonra jet hızıyla hiçbir bulguya rastlanmadı diye rapor sunulan? Bi kere oldu bittiye getirildi sözüm ona ışık hızıyla ceset gömüldü şu dakkadan sonra adli tıbbın raporu bana hiçbirşeyi inandıramaz...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti içinde neler oluyor?
Netanyahu'yu tutuklanma korkusu sardı! Dünya liderlerine seslendi