Diyarbakır'daki hain saldırıda şok detay

Diyarbakır'da kalleşçe yapılan saldırıdan önce sokaktaki tüm kameraların tahrip edildiği ortaya çıktı

Diyarbakır'daki hain saldırıda şok detay
Diyarbakır'daki hain saldırıda şok detay
GİRİŞ 31.10.2014 08:55 GÜNCELLEME 31.10.2014 09:44
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Hain saldırıda şehit edilen Astsubay Nejdet Aydoğdu memleketine uğurlandı. Bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı. 

Diyarbakır Bağlar'da hamile eşiyle pazar alışverişine çıktığı sırada yüzü maskeli iki teröristin saldırısı sonucu ağır yaralanan Astsubay Nejdet Aydoğdu (24), tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamış ve şehit olmuştu. 

MOBESELER DEVRE DIŞI

Aydoğdu'nun şehit edildiği sokakta güvenlik açığı ortaya çıktı. Olay yerinde MOBESE bulunmadığı, çevredeki esnafın güvenlik kameralarının ise Kobani eylemleri sırasında tahrip edildiği için kullanılamadığı belirlendi.

SABAHA KADAR OPERASYON

Diyarbakır'daki saldırıdan sonra Emniyet Müdürlüğü alarm durumuna geçti. Kentin birçok noktasında güvenlik önlemleri alındı. Saldırganların kırsal bölgeye kaçabilecekleri göz önünde bulundurularak, kentin giriş ve çıkışlarında kontrol noktaları kuruldu. Saldırıyı PKK'nın kamplarda eğiterek şehirlere gönderdiği Öz Savunma Birlikleri'nin yapmış olabileceği üzerinde duran istihbarat ve terörle mücadele polisleri, özel timlerin de desteği ile sabah saatlerine kadar başta Bağlar olmak üzere kentin değişik yerlerinde operasyonlar gerçekleştirdi. 

YORUMLAR 16
  • aliriza 9 yıl önce Şikayet Et
    24 saat, kürtleri bu ülkeden atmak için tsk ya 24 saat yeterde artar bile.
    Cevapla
  • yücel 9 yıl önce Şikayet Et
    Allahın tüm laneti üzerinize olsun!
    Cevapla
  • kamil 9 yıl önce Şikayet Et
    kötü kötü şeyler söyleyip de "sürece" zarar vermeyin. susun ve hainlerin yaptıklarını izleyin. Barış süreci bunu gerektiriyor. Onlar bağımsız olduktan sonra istediğinizi söyleyebilirsiniz ama şimdi sessiz olun.
    Cevapla
  • hasan34 9 yıl önce Şikayet Et
    bende doğu kökenliyim bana da doğulu olduğum için terörist gözüyle bakanlar var ver yüzüme söyleyenlerde var ama anlamıyorum ırkı ne olursa olsun her ne kadar da ortalığı yakıp yıksalarda amenna ama kimse (benim düsturumda) islama karşı olmadıkça ölümü haketmez nasıl bu kadar rahat adam vuruyorlar düşününce aklım almıyor. o silahı çeken zındık bu asker artık öldü yok geri gelmeyecek diye düşünmüyor mu ?? Allah ya ıslah etsin yada bu pkklileri kahretsin.
    Cevapla
  • Şükrü Can 9 yıl önce Şikayet Et
    Madem kameraları tahrip etmişler, bu bilgi hemen merkeze ulaşması lazım. Ulaşmıoyursa öyle bir sistem kurmaları gerek. Kamera tahrip ediliyor ise orda bişiler yapılacak demektir. Ona göre önlem alınmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsveç'te Jade Sandberg isimli bir kadın polis eşliğinde Kur'an-ı Kerim yaktı
Yeni müfredat neleri getiriyor? Hibrit sistem ve dijitalleşme ön planda