Madenci anasının yürek burkan sorusu

Karaman'daki maden ocağında mahsur kalan Tezcan Gökçe'nin annesi, "Oğlum yüzme de bilmezdi, suyun içinde ne yaptı?" diye feryat etti.

Madenci anasının yürek burkan sorusu
Madenci anasının yürek burkan sorusu
GİRİŞ 31.10.2014 09:46 GÜNCELLEME 31.10.2014 09:46
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Ermenek ilçesindeki kömür ocağında mahsur kalan 18 işçiden Tezcan Gökçe'nin babası Recep ile annesi Ayşe Gökçe, oğullarına sağ salim kavuşacaklarına dair umutlu bekleyişlerini sürdürüyor.

Ayşe Gökçe, ellerinden hiçbir şey gelmemesinin üzüntüsü içerisinde olduklarını söyledi. Olayı duyunca ne yapacaklarını bilemediğini dile getiren Gökçe, o günden sonra sürekli ağladığını ifade etti.

"OĞLUM YÜZME DE BİLMEZDİ"

Gecelerin artık sabahı olmadığını dile getiren acılı anne, "Oğlum yüzme de bilmezdi, suyun içinde ne yaptı? Geceleri uyuyamıyorum. 'Ocağa gitme artık' diye kaç defa söylememe rağmen beni dinlemedi" dedi.

"PERİŞAN OLDUK"

Acılı baba Gökçe ise torunlarına babalarının ocakta olduğunu ve geleceğini söylediklerini anlatarak, "Hala oğlumdan iyi bir haber alamadığımız için perişan olduk. İki gündür 'akşam gelecek' diye gözümüz kapıda ama hala gelmedi. Kimse de bir şey söylemiyor." dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 6
  • sayın 9 yıl önce Şikayet Et
    teyzem öncelikle cenabı ALLAH sabırlar versin dualarımız senin ve diğer anaların kuzularıyla inşallah..senin gözünden akan o yaşlara bizler burda dayanamıyoruz inşaalah bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine sanan yuvasına döner oğlun ..
    Cevapla
  • Derin Hüzün 9 yıl önce Şikayet Et
    Yüzündeki çizgiler hayatının zaten hiç kolay geçmediğini gösteriyor kınalı saçlı nur yüzlü ninem. Bu mübarek günün hürmetine Allahım bir de evlat acısıyla yakmasın seni. Ayaklarınızdaki lastik ayakkabılara, naylon ayakkabılara kurban...
    Cevapla
  • Özel Tim 9 yıl önce Şikayet Et
    Kurban olayım senin göz yaşının tek damlasına ninem. İnşallah Allah dualarını kabul eder.
    Cevapla
  • ömer 9 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH yardımcınız olsun.güzel ninem benim ALLAH evlat acısını yaşatmaz inşl.sag salim gelirler inşl.
    Cevapla
  • Nevzat 9 yıl önce Şikayet Et
    Karaman maden ocağında mahsur kalan işçilerimizin rabbimiz cuma günü hürmetine yardıcıları olsun.Ailelerine sabırlar ihsan eylesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kız kardeşiyle ayrı düşen küçük Kerem'in duygulandığı anlar yürekleri dağladı...
Erdoğan-Özel görüşmesinde neler konuşulacak? AK Partili Usta'dan önemli açıklama