Zekeriya Öz ve 3 savcı görevden uzaklaştırıldı

Cumhuriyet savcıları Zekeriya Öz, Celal Kara, Muammer Akkaş ve Mehmet Yüzgeç, görevden uzaklaştırıldı.

Zekeriya Öz ve 3 savcı görevden uzaklaştırıldı
Zekeriya Öz ve 3 savcı görevden uzaklaştırıldı
GİRİŞ 30.12.2014 13:18 GÜNCELLEME 30.12.2014 14:17
Bu Habere 67 Yorum Yapılmış

HSYK 3. Dairesi, haklarında şikayet bulunan Zekeriya Öz, Muammer Akkaş, Celal Kara ve Mehmet Yüzgeç hakkındaki inceleme kararını soruşturmaya dönüştürülmesine karar vermişti.

4 SAVCI GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILDI

Cumhuriyet savcıları Zekeriya Öz, Celal Kara, Muammer Akkaş ve Mehmet Yüzgeç, haklarındaki soruşturma sonuçlanıncaya kadar HSYK 2. Dairesince görevlerinden uzaklaştırıldı.
 
İHRAÇ KARARI ÇIKABİLİR
 

HSYK 2. Dairesi, müfettiş raporlarında meslekten ihraçları talep edilen savcılarla ilgili karar vermek üzere toplandı. Daire, Cumhuriyet savcıları Zekeriya Öz, Celal Kara, Muammer Akkaş ve Mehmet Yüzgeç'in hakkındaki soruşturma sonuçlanıncaya kadar görevden uzaklaştırılmalarına karar verdi. Savcılar hakkındaki soruşturma tamamlandıktan sonra meslekten ihraç  edilip edilmeyeceklerine karar verilecek.

ÖZ BOLU'YA ATANMIŞTI

Zekeriya Öz, 17-25 Aralık operasyonları sonrasında Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun kararı ile Bolu'ya savcı olarak atanmıştı.

KAYNAK: HABER7- AJANSLAR
YORUMLAR 67
  • mehmetm 9 yıl önce Şikayet Et
    Hangi ülkede savcılar, anayasa mahkemesi başkanı v.b böyle gündem oluşturur.? Bir zamanlar bize çok gerekli gibi bilmem ne kademesindeki askerlerin beyanatları ile yatar kalkardık. Şimdi bunlar çıktı ( mı, çıkartıldımı mı ) başımıza.? Kendilerini ne sanıyor bunlar?
    Cevapla
  • İsim SİZ 9 yıl önce Şikayet Et
    Tarih bu adamların haklılığını ispatladığı gün,ahlarınız vahlarınız hiç bir işe yaramayacak.
    Cevapla
  • fethi aydemir 9 yıl önce Şikayet Et
    güle güle sana yeni hayatında başarılar
    Cevapla
  • ali ünlüer 9 yıl önce Şikayet Et
    geç kalınmış bir karar.allah devletimize zeval vermesin. bizim ülkede zaten çalışan yok çalışanı ezerler,çalışmayan da kahramanlık üretmeye çalışır
    Cevapla
  • fatih eker 9 yıl önce Şikayet Et
    yanıla yanıla doymadınız.kısa bir süre önce bu sitede ergenekondan tutuklananlara oh olsun diyordunuz,şimdi onların tarafına geçtiniz,tutuklayanlara oh olsun diyorsunuz.yanar döner hallerden kurtulun.ve düşünün, belki şu anda da yanılıyorsunuzdur?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan-Özel görüşmesindeki boş koltuğun perde arkası
ABD'li generalden Türkiye açıklaması: Heyecan verici bir dönemdeyiz