Dolmabahçe saldırganı tutuklandı

Dolmabahçe Sarayı'nda görevli emniyet personelinin bulunduğu nöbet kulübesine el bombasıyla saldırıda bulunan Fırat Özçelik tutuklandı.

Dolmabahçe saldırganı tutuklandı
Dolmabahçe saldırganı tutuklandı
GİRİŞ 02.01.2015 16:09 GÜNCELLEME 02.01.2015 16:44
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanan Özçelik, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu savcılarından İrfan Fidan, ifadesini aldığı Fırat Özçelik'i tutuklanması istemiyle mahkemeye sevk etti.

Nöbetçi İstanbul 4. Sulh Ceza Hakimi, sorgusunun ardından Fırat Özçelik'i, "silahlı saldırıda bulunmak", "örgüt üyeliği" ve "patlayıcı madde bulundurmak" suçlarından tutukladı.

Beşiktaş'taki Dolmabahçe Sarayı'nda görevli emniyet personelinin bulunduğu nöbet kulübesine, dün saat 15.00 sıralarında uzun namlulu silah ve el bombası ile saldırı düzenlenmiş, eylemi gerçekleştiren Fırat Özçelik yakalanmıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 5
  • emin 9 yıl önce Şikayet Et
    gencebay bunada beste yapar
    Cevapla
  • dombıracı 9 yıl önce Şikayet Et
    düşünün ki bu bombacı akılsızın SON MODEL BİR BMW si var , bir dairesi var banka da 40-50 bin dolar parası ve işi var ve ailesi var YAPARMIYDI ?? bence yapmazdı , kaybedecek bir şeyi olmayan insanlar üreten EKONOMI , İŞTE BÖYLE İNSANLAR ÜRETİR
    Cevapla
  • ali 9 yıl önce Şikayet Et
    rızık alladandır bu adanda çalışsaydı evi olur arabası olur 40/50bin tl side olur dolar neymiş biz tl kullanıyoruz şimdi iyi oldu dimi ekmek su devletten devlette seninğibilerden
    Cevapla
  • CAN TAN 9 yıl önce Şikayet Et
    Zahmet olmuş tutuklamasaydınız.
    Cevapla
  • mustafa 9 yıl önce Şikayet Et
    yok birde tutuklanmayacak aferin ne güzel yaptın deyip salıverilecek miydi?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail Savunma Bakanı, karşılıklı esir takası mutabakat taslağını destekledi iddiası
İslam İşbirliği Teşkilatı'ndan tarihi İsrail kararları