Canlı bomba polis karakoluna böyle girdi!

İstanbul Sultanahmet'te meydana gelen canlı bomba saldırısının detayları ortaya çıkmaya başladı.

GİRİŞ 06.01.2015 18:44 GÜNCELLEME 06.01.2015 18:54
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

İstanbul Sultanahmet'teki Turizm Polisi Şube Müdürlüğü'nde canlı bombalı saldırı gerçekleşti. Kadın canlı bomba öldü, 1 polis şehit oldu, 1 polis memuru yaralandı.

Saldırı bugün 17:20 sıralarında Sultanahmet'teki Turizm Şube Müdürlüğü'nde gerçekleşti.

İNGİLİZCE KONUŞTU

İngilizce 'cüzdanımı kaybettim' diyerek şubeye gelen kadın canlı bomba kendini patlattı. Polis memuru Kenan Kumaş ağır yaralanırken, ismi açıklanmayan bir polis de hafif yaralandı. Kadın canlı bomba olay yerinde öldü.

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR 14
  • ali 9 yıl önce Şikayet Et
    Paralel yapi söylemiyle uzman polisleri meslekten ihraç et veya sürgün et bu tür terör olaylarinin artmasına sebep oluyor.Allah beterinden korusun
    Cevapla
  • ALİ DEMİR 9 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH BETERİNDEN SAKLASIN, FAKAT TEDBİR ALMADAN TEVEKKÜL OLMAZ. SEN POLİSLERİ SAĞA SOLA SAVUR SONRA DA VATANDAŞ BU OLAYLARLA KARŞILAŞSIN, TEDBİR AZALDI, TEVEKKÜLÜMÜZ ALLAHADIR.
    Cevapla
  • kul 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu ipi dışardan nesepsizlere en ağır darbe vurulmalı yardım eden kollayan en ağır şekilde cezalandırılmalıdır.
    Cevapla
  • Asil Millet 9 yıl önce Şikayet Et
    Almanya daki karakollar incelenmeli. Her karakolu öyle yapamasan bile kritik karakollar acilen yapılmalı. Polis içerden kameralardan x-ray cihazlarını takip etmeli. Gelenleri talimatlrla yönlendirebilir. Ama en önemlisi 15 saat çalıştırıp kameranın karşısında uyutmamalı polisimizi. İnsan gibi çalıştırılmalı sonra gereken beklenmeli. 13-15 saat gece gündüz sağlıklı kimse çalışamaz.
    Cevapla
  • yunus 9 yıl önce Şikayet Et
    Polise yönelik olması ve turistik yerlerin seçilmesi planlı örgüt işi olduğu belli nitekim Dolmabahçe'de yakalanan terörist berkinin intikamı için yaptığını dillendirmiştir..polisi toplumla ve teröristlerle karşılaştıracak söylem dilinde dikkatli olunmalı toplum kucaklanmalı siyasiler ötekileştirici dil kullanmaktan kaçınmalı kucaklayıcı olmalıdır..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kadınların futbol maçında kavga çıktı! 7 kişi yaralandı...
TFF'nin, imza sayısı toplanamadı iddiasına Kulüpler Birliği'nden belgelerle cevap!