Erdoğan'ı dinleyen 2 isim böyle yakalandı

Romanya"da yakalanan zanlıların ilk görüntüleri ortaya çıktı.

GİRİŞ 13.02.2015 00:05 GÜNCELLEME 13.02.2015 00:12
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Benim ofisimi dinleyenlerden iki tanesi Romanya'da yakalandı. Önce Hırvatistan, ordadan kaçtı Macaristan, oradan kaçtılar Romanya ve Romanya'da yakalandılar. Şimdi ilişkilerimiz devam ediyor. Bir an önce onların Türkiye'ye iadesini istedik. Temenni ederim ki en kısa zamanda iadeleri gerçekleşir." açıklamasını yapmıştı.

BÖYLE YAKALANDILAR

Romanya"da yakalanan zanlıların ilk görüntüleri ortaya çıktı.

 

YORUMLAR 28
  • Soner 9 yıl önce Şikayet Et
    Bakın ne guzel arkadan kelepcemişler , Türkiyede adamlar çok rahat nerdeyse nezeratheneye kırmızı halı ile girecekler !!!!
    Cevapla
  • kuscu 9 yıl önce Şikayet Et
    darısı hocaya
    Cevapla
  • adalet 9 yıl önce Şikayet Et
    bunların yakalanması çok onemlı.bundan sonra kendılerını bır guç zannedıp yasadışı yollara başvurmak ısteyenler 1 defa değil.1000 defa duşunecek.
    Cevapla
  • osmanlı 9 yıl önce Şikayet Et
    çetenin elebaşıda gelsin artık özlemiştir ihanet ettiği vatanını
    Cevapla
  • gelin bakalım 9 yıl önce Şikayet Et
    bırakın gelsin.gel hele gel gel.gel de anlat asırlık millete nasıl haince ihanet ettiğinizi,tüyü bitmemiş yetimin parasını nasıl yahudilere peşkeş çektiğinizi,yahudiler gibi nasıl cemaatinizi her şeyin üzerinde tuttuğunuzu. sizi hiçbir şey değil,risalei nurun şahsı manevisi tokatladı.artık ebedi iflah olmazsınız.allah geç eder ama güç etmez.ahmaklar.gafiller.
    Cevapla
  • Misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    ya arkadasım ne kadar kolay günaha giriyorsunuz söylediklerini gözünle gördün mü, somut bir delilin var mı, öyle yetimin Parasını Yahudi'ye yedirmişlerse Rabbim kahretsin onları, ya yedirmemişlerse ne olacak o vebalin altından nasıl kalkacağız bende çok saydırdım buradan paralellere ama adamlar ya haklıysa, Söylenenler iftiraysa bu vebali tasıyamam dedim köşeme çekildim sadece dua ediyorum kim zerre kadar da olsa vatanına milletine bayrağına ihanet ettiyse Rabbim kahretsin diyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi