Teröristlerden makineli tüfeklerle saldırı!

Türk Silahlı Kuvvetleri, Dağlıca'da havan topu ve makineli tüfeklerle saldırıda bulunan teröristlere anında karşılık verildiğini açıkladı.

Teröristlerden makineli tüfeklerle saldırı!
Teröristlerden makineli tüfeklerle saldırı!
GİRİŞ 25.03.2015 16:55 GÜNCELLEME 25.03.2015 17:32
Bu Habere 89 Yorum Yapılmış

Genelkurmay, PKK'nın Hakkari Yüksekova Dağlıca'daki TSK unsurlarına havan ve ağır makineli tüfekle saldırdığını duyurdu. Saldırıda ölen ya da yaralan olmadığı, saldırılara anında karşılık verildiği belirtildi.

Saldırı ile ilgili TSK'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

TERÖRİSTLERDEN HAVAN SALDIRISI

"Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristler tarafından, 25 Mart 2015 saat 13.25’te Dağlıca /Yüksekova / Hakkâri Bölgesindeki unsurlarımıza yönelik üç adet havan atışı yapılmıştır. Dağlıca’da bulunan havan tespit radarıyla belirlenen söz konusu havan atışlarının yapıldığı hedefler, 155 mm Fırtına Obüsü ve 120 mm havanlar ile derhal ateş altına alınmıştır.

MAKİNELİ TÜFEKLERLE SALDIRI

Ayrıca, Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristler tarafından, 25 Mart 2015 saat 14.40’da Dağlıca Bölgesindeki unsurlarımıza Biksi makineli tüfekler ve Doçka uçaksavar makineli tüfekler ile ateş edilmek suretiyle silahlı saldırıda bulunulmuştur. Yapılan terörist ateşlerine, bölgede bulunan unsurlarımız tarafından derhal ateşle karşılık verilmiştir."

TACİZ ATEŞİ DEVAM EDİYOR

NTV'nin askeri kaynaklara dayandırdığı bilgiye göre, Taciz atışı devam ediyor ve ateş Türkiye sınırların içinden yapılıyor.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 89
  • paralelciler 9 yıl önce Şikayet Et
    Paralelciler olmasin
    Cevapla
  • abidin 9 yıl önce Şikayet Et
    karşılık vermeseydiniz çözüm süreci,barış kardeşlik demokrasi halkların kardeşliği zarar görür.dokunmayın onlar atar atar giderler
    Cevapla
  • yavuz 9 yıl önce Şikayet Et
    hangi pkk
    Cevapla
  • erdal 9 yıl önce Şikayet Et
    Yaziklar olsun
    Cevapla
  • ben 9 yıl önce Şikayet Et
    uyu yavrum ninni uyutayım seni...pekaka dan kaçan itin düğününde 6 tane altın bilezik takıldı.şehit ve gazi yakınlarına selam olsun,üzmeyin onları
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Memur ve emeklilerin beklediği dört aylık enflasyon farkı netleşti
Nisan ayı enflasyonu belli oldu