Berkin'in babasından teröristlere çağrı: Bırakın!

Berkin'in babası Sami Elvan, savcının rehin alınmasıyla ilgili, 'Oğlum öldü ama başka biri ölmesin. Savcı serbest bırakılmalı' dedi.

GİRİŞ 31.03.2015 14:50 GÜNCELLEME 31.03.2015 16:42
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Berkin Elvan'ın babası Sami Elvan, İstanbul Adalet Sarayı'nda Berkin Elvan soruşturmasına bakan İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın rehin alınmasıyla ilgili twetter üzerinden açıklama yaptı.

Sami Elvan açıklamasında, "Ben Sami Elvan! Kimsenin burnunun dahi kanamasını istemiyorum. Sadece adalet istedim bugüne kadar ve sadece adil bir yargılama istiyorum" dedi.

CHP'Lİ AYGÜN DE BABA İLE GÖRÜŞTÜ

Berkin Elvan soruşturması Savcısı Mehmet Selim Kiraz Çağlayan Adliyesi'ndeki odasında DHKP-C üyeleri tarafından rehin alınmasının ardında twitter hesabından bir açıklama yapan CHP Milletvekili Hüseyin Aygün, Berkin Elvan'ın babası ile görüştüğünü açıkladı.

Aygün mesajında şu ifadelere yer verdi: Baba Sami Elvan ile telefonda görüştüm. Sami baba, 'Oğlum öldü ama başka biri ölmesin. Savcı serbest bırakılmalı. Kan kanla yıkanmaz' dedi.

YORUMLAR 25
  • Birde Burak ın babasına bak. 9 yıl önce Şikayet Et
    Berkin ekmek almaya giderken!!! öldü dediniz, sürekli meydanları karıştırdınız. siyasi partilerdende vekillik teklifi aldınız. sonrada kimsenin burnu kanamasın!!!
    Cevapla
  • şerafeddin aksoy 9 yıl önce Şikayet Et
    hayır sen adalet felan istemedin mersindeki özgecan kardeşimiizin de babası annesi var senin kadar medyatik takılmadılar üstelik hep sağduyu çağrısı yaptılar ama sen habire manşetlerden inmiyorsun o kadar delikanlıydın meğer senin çocuğunun ne işi vardı o eylemlerde bırak bu ayakları
    Cevapla
  • Tamer Demir 9 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle ama kesinlikle Berkin Elvanın annesinin ve babasının yüzde bir milyon olayla ya alakası vardır. Yada olayın olacağından haberi olmuştur böyle bir iş yapılacağından. Haberinin veya bilgisinin olmaması ihtimali milyonda sıfır.
    Cevapla
  • mehmeticige 9 yıl önce Şikayet Et
    Vatan hainleri ülkenin yildizi oldu , bir mehmetcige verdiginiz deger ile karsilastirdiginiz zaman .. yaziklar olsun ... elinde bomba polise küfür eden oldu kahraman ...
    Cevapla
  • osmanlıserdarı 9 yıl önce Şikayet Et
    adalet istiyormuş..senin oğlun yüzüne maske takıp polise teş atıcak sonra kazara ölecek sen adalet isteyeceksin yeter be bu milletin derdi başından aşkın sizin lemi uğraşacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Refah'ı işgal eden İsrail'den skandal savunma: Barış anlaşmasını ihlal etmiyorlarmış!
ESK'dan et fiyatlarını düşüren hamle