İstanbul'da 203 kişi gözaltına alındı

Emniyet Müdürü Selami Altınok, 1 Mayıs olaylarında 203 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

GİRİŞ 01.05.2015 09:37 GÜNCELLEME 01.05.2015 17:54
Bu Habere 57 Yorum Yapılmış

Yapılan aramalarda çantalarından gaz maskesi, misket çıkan kişiler yakalanarak göz altına alındı. 

Okmeydanı, Anadolu Parkı'nda saat 09.00 sıralarında polisin durumlarında şüphelendiği kişiler üzerinde aramalar yaptı. Yapılan aramalarda çantasından, gaz maskesi, misket çıkan 5 kişi polis tarafından yakalanarak göz atına alındı. Göz altına alınan bir kişinin polis tarafından plastik kelepçe takılması dikkat çekti. Göz altına alınan kişiler polis aracına alındı.

4 KİŞİ DAHA GÖZALTINDA
 
Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinin kantininde kimlik taraması yapan güvenlik güçleri çantasında gaz maskesi olan bir kişi gözaltına aldı. Gözaltına alınan şahıs 'İnsanlık onuru işkenceyi yenecek’ şeklinde slogan attı. Daha sonra hastane bahçesine giren sivil polis ekipleri hastane bahçesinde de kimlik kontrolü yapmaya başladı. Bu sırada da 3 kişi daha gözaltına alındı. Hastane dışında çevik kuvvet ekipleri önlem aldı.

EMNİYET MÜDÜRÜ GÖZALTI SAYISINI AÇIKLADI

Emniyet Müdürü Selami Altınok: Şu ana kadar 203 kişi gözaltına alındı. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde, polisin kontrolleri sırasında gözaltına alınan 5'i kadın 14 kişi sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Çevik kuvvet minibüsü ile hastaneye getirilen grup, sağlık kontrolünün ardından Vatan Caddesi'ndeki Emniyet' Müdürlüğü'ne götürüldü.

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR 57
  • Ufuk48 8 yıl önce Şikayet Et
    cezalar ve adalet sistemimiz gözden geçirilmeli . cezalar caydırıcı olmaz sa alırlar gözaltına sonra salarlar .
    Cevapla
  • kadir tartar 8 yıl önce Şikayet Et
    acaba idarece ve asayişi muhafazaca;bin imanlı adammı,yoksa on dinsiz serserimi daha kolaydır?evet iman güzel seciyeler vermekle hem merhamet hissini,hem zarar vermekten sakınmakmeylini verir.
    Cevapla
  • şahin 8 yıl önce Şikayet Et
    iç güvenlik yasasında maskeli eylem yasaktı, molotof silah sayılıyordu... uygulanmayacak yasayı neden çıkardınız? maske takıp polise molotof atan bir ite bunun hesabını soramayan devlet bana lazım değil...
    Cevapla
  • Sakin 8 yıl önce Şikayet Et
    Isciyi isveren degil bu vandallar somuruyor
    Cevapla
  • cumali 8 yıl önce Şikayet Et
    tutuklamadıktan sonra gözaltına alınsalar ne yazar her birine 10 yıl hapis cezası vereceksinki bak bakım bi daha yapıyorlarmı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trabzonspor'dan müthiş geri dönüş! Onuachu şov yaptı
Dünyanın gözü Hamas'ta! Kararını duyuracak