DİSK'ten ilginç çağrı: Merkez binaya gelmeyin

Şişli’deki genel merkez binasının riskli olmasını gerekçe gösteren DİSK toplanma yerini değiştirdi.

DİSK'ten ilginç çağrı: Merkez binaya gelmeyin
DİSK'ten ilginç çağrı: Merkez binaya gelmeyin
GİRİŞ 01.05.2015 10:16 GÜNCELLEME 01.05.2015 10:20
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

DİSK önceki 1 Mayıs kutlamalarının aksine üyelerine genel merkez önünde değil, Beşiktaş ve Şişli Meydanı’nda toplanma çağrısı yaptı.

Gerekçe olarak da Şişli’deki genel merkez binasının riskli olmasını gösterdi. Binadaki risk polis müdahalesi değil, çatlaklardı.

Olası bir müdahalede binlerce kişinin aynı anda binaya girmesinin riskli olacağını düşünen DİSK yönetimi bu 1 Mayıs’ta üyeleri için farklı toplanma yerleri gösterdi.

Karara muhalefet eden Nakliyat-İş Sendikasına bağlı 20 işçi dışında geceden binada kalan DİSK üyesi olmadı. O yüzden de bu 1 Mayıs’ta DİSK Genel Merkezinin önü önceki yılların aksine boş kaldı.

Binadaki çatlaklar gözle görülürken binanın taşıyıcı kolonlarından örnek alındığı da kameralara yansıdı.

 

YORUMLAR 8
  • kendinizi kullandırmayın.. 8 yıl önce Şikayet Et
    SENOL arkadaşa katılıyorum neden bunlara uyuyorsunuz sizi öne YEM gibi atıyorlar sizler DAYAK yiyeceksiniz kamu haklarından mahrum olacaksınız sicilinize işlencek iş bulmanız zorlaşacak onlar ise SENDİKA AĞLARI başta olmak üzere MASALARINDA RAHAT RAHAT oturuyorlar PARTİLER ise onlarda DOKUNUZMAZLIK var yerlerinde rahatlar peki sizler ne olacaksınız?KENDİNİZİ KULLANDIRMAYIN vede KENDİNİZE YAZIK ETMEYİN son PİŞMANLIK FAYDA VERMEZ..
    Cevapla
  • İşçi 8 yıl önce Şikayet Et
    DİSK başkanları olanlar hangi partiden milletvekili oldu?Bu vekiller işçi lehine ne yaptı? DİSK başkanı iken ne dediler ? Milletvekili olunca ne yaptılar? Öyle atıp tutmakla olmuyor! Bekara karı boşamak kolay!
    Cevapla
  • ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    sozde isci haklarını savunacaklar.kendi binalarında isci guvenligi ne mal oldugu meydanda.bunlar birde baskalarının hakkını savunacak. taksim meydanın hangi isci haklarının lafını ediyorlar.isleri gucleri hukumete cakalımda muhalefetin yapamadıgını biz yapalım pesindeler.
    Cevapla
  • senol 8 yıl önce Şikayet Et
    ya neyi kutluyorsunuz anlamıyorum işçiliğinizimi kutluyorsunuz. bugün tatil evinizde ailenizle vakit geçirin aklınızı kullanın enerjinizi hayatınızı daha güzel yaşayabilmek için kullanın kendinize güvenin sizde bir gün işveren olabilirsiniz
    Cevapla
  • vatandaş 8 yıl önce Şikayet Et
    Kutlama kavga ve isyan mi, sayın muhalif gazi
    Cevapla
  • ozdegel 8 yıl önce Şikayet Et
    aldığın oksijen beynine yaramıyor
    Cevapla
  • muhalif gazi 8 yıl önce Şikayet Et
    Senol sen dünyadan bi habersin. yazık cahilliğin için.
    Cevapla
  • muşlu 8 yıl önce Şikayet Et
    yahu bu **disk** sendikasının bikere kendi oturduğu binası bile çürük oturulmaz durumda kendine faydası olmayan bir trilyonluk kurumun hangi işçisine ne verecek inanınki sırf hükumet karşıtlığı olmak için terör estirmeye onların saltanatını yürütmek için aidat ödeyenler hakkının aranmadığı bi kurum sadece sol marjinallere chp ye bdp ye tkp ye le kolkola alan bir anlayış ama gerçek halk anlıyor ve oy vermekten kaçıyor naklen yayın yapan doğan gurubu paralel medya ama inşALLAH **B A Ş A R A M A Y A C A K S I N I Z
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Milas’ta iki minibüs çarpıştı: 4’ü ağır 14 yaralı!
Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırmıştı! O gencin ilk ifadesi ortaya çıktı