Spora gitmek isteyen kadın polise bağırdı

Taksim’de yolların kapatılması nedeniyle spora gidemediğini söyleyen bir kadın, polislere tepki gösterdi.

GİRİŞ 31.05.2015 14:15 GÜNCELLEME 31.05.2015 14:49
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Taksim ve çevresinde Gezi Parkı olaylarının 2. yıl dönümü nedeniyle yoğun güvenlik önlemi alındı. Zaman zaman polisle vatandaşlar karşı karşıya kaldı.

Aracıyla Nişantaşı’nda bulunan bir spor salonuna gitmek istediğini söyleyen kadın, yolların kapalı olması nedeniyle polise tepki gösterdi. Yolların açılmasında ısrar eden kadın ile polis arasında ilginç diyaloglar yaşandı. Zaman zaman polislere bağıran kadın, yollar açılmadığı takdirde polis otosuyla gideceği yere bırakılmasını istedi.

Polislere tepki gösteren kadın, “Sen beni Nişantaşı’na arabanla ulaştıracaksın. Sen bana yardımcı olacak mısın? Ya bana metroyu açacaksın ya taksi bulacaksın ya da polis arabasıyla götüreceksin” dedi.

Polis, Türkiye vatandaşı olmadığını söyleyen kadına, “Türkiye vatandaşı değilseniz ben size yardımcı olmam. Sabah sporunu bağırarak mı yapıyorsun” diyerek tepki gösterdi.

Polisle tartışan kadın daha sonra gözlerden kayboldu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 35
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    git vali beye maaşindan sana geri ödesin :)) son zamanlarda Böyle kapak olmazdi :)
    Cevapla
  • Devlet 8 yıl önce Şikayet Et
    7 haziran sizce Türkiyenin seçimi mi? Bence hayır 7 haziran mazlumların dışlanmışların sweçimi yani biz müslümanların seçimi görüyorsunuz ülkeyi yeniden karıştırmaya çalışıyorlar neden çünkü eski Türkiye kısır sözlerle kısır vaadlerle boş işlerle uğraşmıştır. Yeni Türkiye ise ilşk adımlarını filistine gazzeye mısıra suriyeye türkmenlere kürtlere kısaca ümmete açmıştır. Oyunuzu verirken filistindeki şehit bebekleri unutmayın. Rabbimizin karşısında vereceğimiz sınavı unutmayın mazlumlar için Ak parti ümmet bizden yardım bekler. Aha böyle düşmanları sevindirmeyin. Selam ve dua ile
    Cevapla
  • emre 8 yıl önce Şikayet Et
    abiler ben fransa pariste yasiyorum bu videoyu gordum sok oldum.. turkiye gercekten cok ozgur bir ulke ... avrupada polise sokak bile soramazsin cevap vermezler.. hele bide bagiracaksinn...
    Cevapla
  • mahmut 8 yıl önce Şikayet Et
    kadın destek bulurum dıye cok ugraşmış kameramanını da yanında getirmiş ama olmamış aferın polıse gayet sakın sınırlerıne hakım
    Cevapla
  • Devlet 8 yıl önce Şikayet Et
    Kadın devlete resmen hakaret etmiş ne kadar korkak devletiniz var diye. Bende buna karşıyım arkadaş devletiniz korkak diyor. Polisin elindeki bence yetkiler gözden geçirilmeli yetkileri arttırılmalı yurt dışında hele devlete yönelik hakaret dolu söylemler olacak buradaki kardeşimiz gibi oradaki polisler çekilecek imkanı var mı. Bu arada polisimizi tebrik ediyorum yardımcı olmayada çalışmış. Ama kadının amacı belli proveke etmek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı