Vekiller yaralı polisi ziyaret etti
6 Mart günü Batman ipragaz Mahallesinde bulunan hemzemin geçitte polis otosuna yalpan saldırı sonucu yaralanan polis memurlarından Cevdet Kaptı (33) Batman da tedavi gördüğü özel Şifa hastanesinden alınarak Ankara Gülhane Askeri hastanesine gönderildi.

Yılmaz Ekinci'nin haberi
Batman Ak Parti Milletvekilleri Ali Suçin, Ahmet İnal, Afif Demirkıran ve M. Nezir Nasıroğlu batman’a gelerek hastanede tedavi gören yaralı polis memuru Cevdet kaptı’yı ziyaret ettiler. Geçmiş olsun dileklerinde bulunan vekillere vali Haluk İmga ve Emniyet Müdürü Arif Öksüz eşlik etti. Ziyaret sonrası Milletvekilleri şu açıklamalarda bulundular.
AK Parti Milletvekili Ahmet yaşanan hain saldırıyı Batmanın huzuruna ve geleceğine yapılan bir saldırı olarak belirtirken. Afif Demirkıran saldırını Batman halkına ve gençliğine sıkılan bir kurşun olarak değerlendirdiklerini belirtti. Öte Yandan Milletvekili M. Nezir Nasıroğlu hain saldırıdan dolayı çok üzgün olduğnu belirti. Milletvekili Ali Suçin ise hiçbir Batmanlının ve bu olayı tasvip etmediğini söyledi. Dört vekil ortak olarak yaptıkları açıklamada ise olayı lanetlediklerin ve şiddetle kınadıkların söylediler.
OPERASYONEL ÇALIŞMALAR DEVAM ETMEKTEDİR
Batman valisi Halik İmga ise yaralı polislerin Ankara Askeri Hastaneye gönderdiklerin belirterek acil şifalar diledi. İmga katillerin bulunup bulunmadığı yönündeki bir soruya ise “operasyon el çalışmaların devam ettiğin ve yakalanmaları halinde kamu oyuna açıklanacağını” söyledi.
-
Batu Han 17 yıl önce Şikayet Et. FİT mi???Beğen
-
YÜCELERDEN HAYKIRIRI 17 yıl önce Şikayet EtMAŞALLAH CHP HEM SUÇLU HEM GÜÇLÜ HAYRANIM BUNLARA VALLA. Gnele sekreter Peygambere hacca olmadık sözler söylüyor bir vali ile il başkanı gibi görüşüyor. Sonra bunları onlar yapmmaış gibi zeytinyağı misali üste çıkıyor helal bunlara Adamların Sayısal değil ama SİYASAL güçleri çok fazla.Beğen
-
yaşar Gürakan 17 yıl önce Şikayet EtFİT DİNLİYOR. Emniyet içindeki FİT teşgilatı AKP karşıtlarının ses ve görüntü kayıtlarını derleyip ilgili yerlere servis yapıyor.Yutuba verilen ler göz önünde!Beğen
-
Ahmet Çapar 17 yıl önce Şikayet EtDemek baykıl kendisi de geçmişte çok dinleme yaptırmış. Demek kendisi ve yakın çevresindeki güruh bu gibi yasadışı işlere çok başvurmuşlar ki hemen olayın ardından basın açıklamasıyla olayı güvenlik güçlerine yıktı. Ama yaptığı asıl hata, olayı 1960\'lı yılların kafasıyla analiz etmeye kalkışmasıdır. 90\'lı yılların teknolojileriyle bile bugün bir kişinin evine girmeden evinin içini dinlemek ve kayda almak mümkündür. Emniyet güçlerine, devlete ve hükümete çamur atmadan önce iyi düşünmeliydi. Şimdi versin hesabını bakalım mahkeme karşısında.Beğen