İzmir'de 2 belediye otobüsüne saldırı
İzmir'de AK Parti binasına bombalı saldırının ardından Narlıdere'de de seyir halindeki 2 belediye otobüsü, bir grubun saldırısına uğradı.
Narlıdere ilçesinde seyir halindeki iki belediye otobüsü, saldırıya uğradı. Saldırıda otobüslerden biri molotofkokteyli atılarak yakıldı, diğerinin ise camları kırıldı.
Alınan biliye göre, Narlıdere Ağrılılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği önünde, ESHOT'un 305 nolu 2. İnönü Mahallesi-Fahrettin Altay Aktarma Merkezi hattında karşılıklı olarak çalışan iki otobüsünün peş peşe yolu kesildi.
Fahrettin Altay Aktarma Merkezi yönüne giden, plakası henüz belirlenemeyen otobüsün önce camlarını tahrip eden grup, daha sonra araca molotofkokteyli attı. Otobüsün tümüyle yandığı olayda, şoför ve yolcuların aracı tahliye etmesi sonucu, yaralanma ya da can kaybı yaşanmadı.
Grup daha sonra karşı yönden gelen 35 DB 3961 plakalı otobüsü durdurarak aracın camlarını kırdı.
Olayın ardından bölgeye çok sayıda çevik kuvvet ekibi ile özel harekat polisi sevk edildi. Bölgede güvenlik önlemi alan polis, saldırganların bulunması için çalışma başlattı.
-
İlker 10 yıl önce Şikayet EtDevlet faili meçhul cinayetler ve kayıplar yapıp bunların bazı kadrolarını ortadan kaldırmalı işte bunların en çok korktuğu harekat faili meçhullerdirBeğen
-
Gece Mavisi... 10 yıl önce Şikayet Etİzmirli CHP'liler BDP'YE destek olmaya devam etsinler...Besle Karagayı Oysun Gözünü...Beğen Toplam 1 beğeni