Sözde ilahiyatçıdan Bahçeli'ye skandal tavsiye

Sözde İlahiyatçı İhsan Eliaçık MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin sözlerini eleştireyim derken skandal bir tavsiyede bulundu.

Sözde ilahiyatçıdan Bahçeli'ye skandal tavsiye
Sözde ilahiyatçıdan Bahçeli'ye skandal tavsiye
GİRİŞ 05.08.2015 14:08 GÜNCELLEME 06.08.2015 07:09
Bu Habere 81 Yorum Yapılmış

Gezi Parkı'ndaki çıkışlarıyla gerçek yüzünü bir kez daha gösteren sözde İlahiyatçı İhsan Eliaçık skandal tavsiyelerine bir yenisini daha ekledi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ''Boğaz’da, yalılarda viskisini yudumlayıp oyunu HDP’ye veren şerefsizler. Şimdi, HDP ile koalisyonu kurun”sözlerine sosyal medya hesabından tepki gösteren Eliaçık, Bahçeli'ye ''Şarap içmesi'' yönünde tavsiyede bulundu.

Bahçeli’nin sözlerine eleştiri olarak “Viski yudumlamak, ‘şehit kanı’ yudumlamaktan evladır” diyen Eliaçık, paylaşımında “Kan içeceğine şarap iç ey Devlet Bahçeli” diye de yazdı.

İhsan Eliaçık'ın paylaşımı şöyle:

YORUMLAR 81
  • bigmücahid2002 8 yıl önce Şikayet Et
    Hiç düşündünüz mü aziz dostlarım , bu kişi kim , özelliği ne? O kadar ilahiyatçı varken neden medya bu adama mikrofon uzatıyor? Değişik kanallarda programlar yaptırılıyor. Çünkü bütün bunlar ihanet şebekesinin sayısız kumpasından
    Cevapla
  • Kurtalanlı 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu mu ilahiyatçı : Kuran'ın hangi ayeti veya hangi hadis şarap içmeye izin veriyor.. Müşriklere karşı asker ve Polis mücadele veriyorsa Peygamberlikten sonraki en yüce mertebe olan şehitliğin tadına da varacaktır
    Cevapla
  • misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    adamlar hep pkk ve yandaşlarını savunuyor. Ülke ne hale geldi bakar mısınız.
    Cevapla
  • suskun 8 yıl önce Şikayet Et
    elinde yüzünde hiç nur denen bişey varmı bunların yatacak yeri yok dini istismar ettigi insanları yanlış yönlendirdigi için.
    Cevapla
  • kadir tartar 8 yıl önce Şikayet Et
    sende bir peskövit yede kendine gel marksist ilahiyatçı...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
1. Lig'de kritik hafta! 9 maç aynı saatte | CANLI
Bakanlıktan yeni tereyağı kararı! En az yüzde 82 olacak