Polisimizi şehit eden PKK'lı yaralı ele geçirildi

Mardin'de dün gece düzenledikleri saldırıda polis memuru Sercan'ı şehit eden PKK'lılardan S.K., yaralı olarak ele geçirildi.

Polisimizi şehit eden PKK'lı yaralı ele geçirildi
Polisimizi şehit eden PKK'lı yaralı ele geçirildi
GİRİŞ 10.08.2015 00:28 GÜNCELLEME 10.08.2015 10:26
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Midyat'ta dün gece devriye görevini yürüten polis ekibine PKK'lılar tarafından uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırıda polis memuru Abdullah Ümit Sercan şehit olurken, Cumhur Özsoy da yaralanmıştı. Mardin Valiliği, saldırıyı gerçekleştiren PKK'lılardan S.K'nın yaralı olarak ele geçirildiğini açıkladı. Açıklamada, şöyle denildi:

"Menfur saldırıyı gerçekleştiren Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) mensuplarının yakalanması için çalışmalar büyük bir dikkat ve titizlikle sürdürülmüştür.

BTÖ mensuplarının yakalanması için Jandarma birliklerimizin ve Geçici Köy Korucularımızın yaptığı çalışma sonucu faillerden S. K., yaralı olarak ele geçirilmiştir. Olaya karıştığı tespit edilen diğer faillerin en kısa zamanda yakalanması için çalışmalar titizlikle ve kararlılıkla sürdürülmektedir."

YORUMLAR 41
  • hiiim 8 yıl önce Şikayet Et
    konuşturun ve su bile vermeden öldürün bu hayinleri
    Cevapla
  • abdullah kul 8 yıl önce Şikayet Et
    yaralı ise bilgi alırsın hangi köpekler yönlendirdi dış bağlantılı ülkeler varmı bunları öğrenirsin sığınaklarını ve kimlerin yardım yaptığını öğrenirsin asıl amaçları ne onu öğrenirsin belki 500 teröristi bulmamıza yarar
    Cevapla
  • mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    yeter artık yüzüne maske takan molotof atan kim olursa olsun yaşı cınsıyetı ne olursa olsun vur emri verin artık yeter .. asker polis kaybımız yeter artık tüm şehitlere allah rahmet eylesin .
    Cevapla
  • muhammed 8 yıl önce Şikayet Et
    deyilir 10gun once tahliye edilmis yeqin sagaldib yene tahliye edecekler
    Cevapla
  • furkan01 8 yıl önce Şikayet Et
    vur gitsin iti
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin İsrail kararı sonrası ABD'den son dakika Türkiye açıklaması
Diyanet'ten 'Suudi Arabistan' iddialarına yalanlama!