Helikopterin içinde kanas mermisi ile şehit düşmüş

Hazırlanan ön rapora göre, helikopterin içinde Doğan Acar'ı şehit eden merminin keskin nişancı bir terörist tarafından atıldığı belirtildi.

Helikopterin içinde kanas mermisi ile şehit düşmüş
Helikopterin içinde kanas mermisi ile şehit düşmüş
GİRİŞ 11.08.2015 12:30 GÜNCELLEME 12.08.2015 05:30
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

Şırnak’ta er Doğan Acar’ın PKK’lı teröristlerin açtığı ateş sonucu memleketine gelmek üzere bindiği helikopterde nasıl şehit düştüğüne dair Ankara’ya ulaşan ön raporla ilgili bilgilere ulaşıldı.

Buna göre şehit Acar’ın da bindiği genel maksat helikopteri ‘Sikorsky S-70 Black Hawk (Kara Şahin)’ havalandığı sırada keskin nişancı atışı yapıldı.

Nişancı tüfeği ‘Kanas’la ateş sonucu zırhsız helikopterin gövdesinden giren mermi Acar’ı yaraladı. Gövdesinden yara alan helikopter en yakın sağlık merkezine inmek için havalandı ancak Acar kurtarılamadı.

YORUMLAR 43
  • ismail hakki efendi 8 yıl önce Şikayet Et
    Onlar vursun biz seyredelim kahroluyoruz
    Cevapla
  • sedat 8 yıl önce Şikayet Et
    İçgüvenlik yasası çıkartıldı göz boyamak için Míii?
    Cevapla
  • Aslıhan 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu olayın tesadüf olma olasılıği hiç yok önceden planlanmiş organize bir saldırı gibi geliyor bana niye diyecek olacaksanız keskin nişancı neden pilotlara ateş etmiyorde teskere alan bir askere ateş ediyor.
    Cevapla
  • vatandaş 8 yıl önce Şikayet Et
    Yüzleri kapalı olan teröristleri neden vurmuyorlar ?
    Cevapla
  • Hasan Atak 8 yıl önce Şikayet Et
    Şehitlerimizin kanı yerde kalmamalı Şehitlerimizin kemiklerini sızlatacak olan pkk nın talebi olan çözüm süreci derhal kaldırılarak bu yanlış ve tehlikeli yoldan bir daha dönmemek üzere arılmalı. Teröristler bu ülkeyi diizayn etmemeli. Maalesef pkk destekçisi Devlet dairesinde memur eşi ise Gardiyan peki hal böyle olunca pkk muaffak olamazmı?Hainler yetki sahibi olmamalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fide dağıtımında 5 bin kişi, kuyruk oluşturdu
Saraçhane provokasyonunda polislere kaldırım taşı atıldığı anlar ortaya çıktı!