Tendürek Dağı'nda 12 terörist öldürüldü!

Ağrı’daki Tendürek Dağı’nda yapılan hava destekli operasyonda 12 terörist etkisiz hale getirildi.

Tendürek Dağı'nda 12 terörist öldürüldü!
Tendürek Dağı'nda 12 terörist öldürüldü!
GİRİŞ 11.08.2015 12:35 GÜNCELLEME 11.08.2015 17:39
Bu Habere 107 Yorum Yapılmış

Güvenlik güçleri, pazar günü bölücü terör örgütü PKK mensuplarına yönelik Tendürek Dağı kırsalında hava destekli operasyon başlattı. Operasyonda 7 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi. 

Ağrı Valiliği'nden konuya ilişkin açıklamada, "9.8.2015 günü bölücü terör örgütü PKK mensuplarına yönelik Tendürek Dağı kırsalında düzenlenen hava destekli operasyonda 7 teröristin etkisiz hale getirildiği tespit edilmiştir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur" denildi.

5 PKK'LI DAHA ÖLDÜRÜLDÜ

Diğer taraftan Ağrı Dağı eteklerindeki Pamuk Geçidi’nde sabah saatlerinde çıkan çatışma devam ederken, 5 PKK'lının etkisiz hale getirildiği bildirildi. Sabah saatlerinde bir grup PKK'lının Iğdır-Ağrı karayoluna doğru hareket ettiği tespit edilerek operasyon başlatılmıştı. Iğdır'ın Erhacı köyü ile Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesine bağlı Karabulak köyü yakınlarında bölgede çıkan çatışma devam ederken, 5 PKK üyesinin ise etkisiz hale getirildiği bildirildi. Bölgede hava destekli operasyonun devam ettiği öğrenildi.

17 HEDEF YERLE BİR EDİLDİ!

Genelkurmay Başkanlığı, Hakkari’deki Buzul Dağı ve İkiyaka bölgesindeki terörist hedeflerine düzenlenen hava harekatında 17 adet hedefin vurularak etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Genelkurmay Başkanlığı’nın internet sitesinde yer alan bilgiye göre, dün gece saatlerinde Hakkari’deki Buzul Dağı ve İkiyaka bölgesindeki terörist hedeflerine hava harekatı düzenlendiğini bildirdi.

YORUMLAR 107
  • Vatandas 8 yıl önce Şikayet Et
    Elinize sağlik askere polise saldiranlara az bile hainlerin sonu gelene kadar devam etmeli!
    Cevapla
  • Mizan 8 yıl önce Şikayet Et
    Olay budur çok şükür. Hareketlenme varsa indirin , bir daha yol kesemezler.
    Cevapla
  • engin002 8 yıl önce Şikayet Et
    durmak yok yola DEVAMM
    Cevapla
  • Mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Biz millet olarak bunu istiyoruz.Güzelce bir arada kardeşçe yaşamak ama istemeyenlerinde başının ezilmesini görmek bizi mutlu eder.Bu mutluluğu bize yaşatın....
    Cevapla
  • guhyu 8 yıl önce Şikayet Et
    yüreğimize biraz su serpildi. Allah'ım İnşallah askerimize polisimize zeval gelmeden bu hainlerin kökünü kazımayı nasip etsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Faturasını tüm Türkiye ödüyor! Sadece bir ilde çalınan miktar 6 milyar TL
Memur ve emeklilerin beklediği dört aylık enflasyon farkı netleşti