Şehit Ahmet Çamur'un cenazesi

Şemdinli'deki çatışmada şehit olan komiser Ahmet Çamur'un cenazesi, memleketi Trabzon'a geldi.

GİRİŞ 16.08.2015 14:50 GÜNCELLEME 16.08.2015 15:01
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Şehidin eşi Gökçen ile kızları Ayşe Begüm, Zeynep Ala ve Elif Tuğçe de aynı uçakta yer aldı.

HAVALİMANINDA TÖREN DÜZENLENDİ

Çamur'un Türk bayrağına sarılı naaşının getirilişi sebebiyle Trabzon Havalimanı'nda tören düzenlendi. Törene, şehidin yakınları, İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Trabzon milletvekilleri Adnan Günnar, Muhammet Balta, Ayşe Sula Köseoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli ile aralarında özel hareket polislerinin de bulunduğu askeri erkan katıldı.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADILAR

Bu sırada şehidin yakınları ve çok sayıda vatandaşın gözyaşlarını tutamadığı gözlendi. Çamur ile aynı uçakla, şehidin eşi Gökçen Çamur ve çocukları Zeynep Ala, Ayşe Begüm ve Elif Tuğçe ile elinde şehidin fotoğrafını taşıyan ikiz kardeşi Mehmet Çamur da Trabzon'a geldi.

Güçlükle ayakta durduğu gözlenen, şehidin eşi ve çocuklarına bazı kadın polislerin yardımcı olduğu gözlendi.

Şehit Ahmet Çamur'un şehit olduğu haberini alan ailesi, Çaykara ilçesi Soğanlı Mahallesi'ndeki baba evine Türk bayrağı astı.

45 GÜNLÜK GEÇİCİ GÖREVDEYDİ

Ankara Özel Harekat Dairesi Başkanlığında görevli olan ve 45 günlüğüne geçici görevli olarak Şemdinli'ye giden Ahmet Çamur'un, Şemdinli'deki görevinin son gününde şehit düştüğü belirtildi. Ahmet Çamur'un 1990'lı yıllarda da 13 yıl Siirt'te görev yaptığı kaydedildi.

'DAĞLARDA KAN VERMEK DAHA GÜZEL' YAZMIŞ

Ak Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu'nun Kızılay'a kan bağışında bulunması nedeniyle sosyal paylaşım sitesinden yaptığı paylaşıma Şehit Özel Harekat Komiseri Trabzonlu Ahmet Çamur'un "hemşerim biz de dağlarda veriyoruz kanı sizin de güzel ama dağlarda kan vermek daha güzel" yazısı dikkat çekiyor.

YORUMLAR 2
  • Hasan 8 yıl önce Şikayet Et
    Şu güzel küçük yavruları yetim bırakan ve bıraktıranların Yüce Allah bin belasını versin inşallah.
    Cevapla
  • gurbetci 8 yıl önce Şikayet Et
    Mekanin Cennet olsun sehidim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Almanya'dan silah ihracatı adımı! Hükümete flaş İsrail çağrısı
Bayraktar TB3 bir rekoru daha kırdı!