Necdet Özel'den 'Paralel Yapı' mesajı

Genelkurmay Başkanlığını devreden Özel, paralel yapıyla mücadeleye ilişkin, 'TSK komuta kademeleri konunun önemine vakıftır' dedi.

Necdet Özel'den 'Paralel Yapı' mesajı
Necdet Özel'den 'Paralel Yapı' mesajı
GİRİŞ 18.08.2015 19:05 GÜNCELLEME 18.08.2015 19:34
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Genelkurmay Başkanlığını devreden Orgeneral Necdet Özel, paralel yapıyla mücadeleye ilişkin, "Türk Silahlı Kuvvetleri komuta kademeleri konunun önemi ve ciddiyetine vakıftır. Gereğini yapmıştır ve yapmaktadır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin bir hukuk devleti olduğu her zaman göz önünde tutulmuş ve işlemler bu çerçevede yürütülmektedir" dedi.
 
Necdet Özel, "Türk Silahlı Kuvvetlerinin milletimizin huzur ve güvenliğini temin etmek için terör örgütleriyle mücadele kapsamında kendisine verilen vazifeyi dün olduğu gibi bugün de başarıyla yerine getirmekte olduğuna yürekten inanıyorum." açıklamasında bulundu.
 
Özel, "Görevimden ve mesleğimden ayrıldığım bugün buradan yüce milletime şu mesajı vermek istiyorum: Türk Silahlı Kuvvetlerine güvenmeye devam ediniz. Türk Silahlı Kuvvetleri milli bir ordudur. Türk Silahlı Kuvvetleri yüce milletimizin huzurunu bozacak, birlik, beraberliğine ve ülke bütünlüğüne kasteden, kastedecek devletimizin legal yapısı dışında oluşturulmak istenen, istenecek her türlü yapıyla mücadele etmektedir. Bundan sonra da yürekleri vatan ve millet aşkıyla dopdolu olan değerli arkadaşlarımın yönetiminde mücadelesine aynı şekilde devam edecektir, hiçbir endişeniz, kaygınız olmasın." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 4
  • Elif 8 yıl önce Şikayet Et
    Bir paralel lafi aldi yurudu kabak vatansever ordu mensuplarinin basina patladi. Yurtsever subaylarimiz hapse atildi zan altinda birakildi.bu yapiyla ortak calisanlar hala disarda,insallah ordumuz eski gucunu halkin sevgisini geri kazanir.vatan sevgisi gibi yuce bir ,sevgi evlat sevgisidir.yuce sehitlerimize rahmet ailelerine sabir diliyorum.
    Cevapla
  • Nâdim 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah hizmetinden razı olsun.Samimi beyfendi bir insandı..
    Cevapla
  • Batu 8 yıl önce Şikayet Et
    Saglam insan, gorevini layikiyla gerceklestirdi. Allah razi olsun
    Cevapla
  • fani 8 yıl önce Şikayet Et
    hayret genelkurmay başkanı konuşmuş.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tokat'taki deprem kameralara böyle yansıdı
Dünyada en beğenilen havalimanları! İstanbul Havalimanı da listede yerini aldı...