Yalova'dan kısa kısa

Yalova Belediye Başkanı Salman muhtarlarla bir araya geldi

Yalova'dan kısa kısa
Yalova'dan kısa kısa
GİRİŞ 19.08.2015 17:37 GÜNCELLEME 19.08.2015 17:37

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Salman, bir kafede muhtarlarla bir araya gelerek onların istek ve sıkıntılarını dinledi.

Burada konuşan Salman, Yalova'nın sorunlarının çözümü için çalışmalar yaptıklarını söyledi. Her ay muhtarlarla toplantı yaparak onların istek ve sıkıntılarını dinlediklerini hatırlatan Salman, şunları kaydetti:

"Bizlerin programladığımız çalışmalarla muhtarlarımızın ilettiği talepleri öncelikle karşılaştırıyoruz. Eksik olanları da programımıza dahil ediyoruz. Bir sonraki ay yapılanlar ve yapılmayanları masaya yatırıyoruz. Yapılmayanların nedenlerini paylaşıyor, ne zaman yapılacağını kendilerine iletiyoruz. Böylelikle düzenli olarak hem bizler hem de muhtarlarımız mahallelerde yürütülen çalışmaların takibini yapmış oluyor. Ayrıca geçtiğimiz hafta ilk kez Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirdiğimiz 'Halk Günü' uygulamasını bundan sonra her hafta bir mahallede yapacağız."

- Yalova Servis İşletmecileri Odası'ndan üyelerine toplantı

Yalova Servis İşletmecileri Odası Başkanı Arif Oktay Tunç, üyelerinin sıkıntı ve isteklerini dinlemek için toplantı düzenledi.

Belediye Başkanı Vefa Salman, burada yaptığı konuşmada, korsan taşımacılığa göz yummayacaklarını ve bu işi tüm prosedürüne uygun şekilde yapan esnafın daima yanında olacaklarını söyledi.

Belediye olarak yetkileri dahilinde çalışmalar yaptıklarını belirten Salman, şunları dile getirdi:

"Kimsenin mağdur olmaması için geçtiğimiz günlerde ihale yaparak bu işle uğraşan ancak servis plakası olmayanlara bir hak daha tanıdık. Bundan böyle oda ile koordineli olarak korsan diye tabir ettiğimiz taşımacılığa müsaade etmeyeceğiz. Bu işten evine ekmek götüren, bu işin prosedürü neyse onu yerine getiren esnafımızın hakkını sonuna kadar koruyacağız."

Tunç da Salman'a kendilerin verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yurt dışındaki Türk sayısı! Zirvedeki ülke şaşırttı
İsrailli yetkiliden akılalmaz sözler! Fırsat verilse Harvard'ı bombalayacak